![]() |
Güveneroğlu'dan CSKA Sofya raporu Beşiktaş antrenörü Ulvi Güveneroğlu, teknik direktör Tigana'ya CSKA Sofya ile bilgi verdi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 CSKA Sofya'nın son lig maçını izleyen Beşiktaş Antrenörü Ulvi Güveneroğlu, rakibin fizik gücü yüksek ve çok iyi hücuma çıkan bir takım olduğu belirtildi. Güveneroğlu'nun Tigana'ya verdiği raporda, Bulgar ekibinde oynayan Rumen futbolcular Trica ve Petre'nin tehlikeli isimler olduğu kaydedildi. CSKA Sofya'nın en zayıf yanının ise defans zaaflarının çok olduğu vurgulandı. Güveneroğlu'nun düşüncesinin, İstanbul'daki maçın zor, deplasmanın ise daha kolay geçeceği şeklinde olduğu öğrenildi. |
ne olursa olsn bizde de nobre bobo iboa. ve gokhang. var.. :) |
Bakın yazın bu kadroyla çıksın ve biz maçı 3-1 den az bir skaorla kazanalım ben bişey bilmiyorum... ....................Runje.................... A.Tandoğan......G.ZAN....İ.Toraman.........Delinho ...................Kleberson........Koray......... .. Burak..........Delgado............Rico............ ................... ....................Nobre(G.Güleç) |
Kim oynarsa oynasin bi tek BAKI oynamasin ! ama benim düsüncem böyle ! ----------------------Runje---------------------- --Toraman ----Zan -------Koray ---------Ibo Ü -------------------KLEBERSON----------------- --Burak -------------Delgado -------------Ricardinho ---------------Nobre -----BOBO----- |
Alıntı:
----------------------Runje---------------------- --ali tandoğan ----Zan -------Toraman ---------Ibo Ü -----------------koray ---- fahri ------------- --Burak -------------Delgado -------------Ricardinho ---------------------Nobre---------------------- benim istediğim kadro yapısı bu kleb düzelirse fahrinin yerine oynatabilirsin bide ali tandoğan ddefans zaafiyeti var onun yerinede genç serdar olabilir |
bu maçtan mutlak galibiyet almamız lazım. ricardinho ortada delgado solda oynamalı. defansın solunda baki ısrarından vazgeçilmeli yerine ibrahim üzülmez oynamalı. ileride nobre ve bobo yer almalı. |
Alıntı:
|
bence kadro bu şekilde olmalı **************runje************* serdar.k.*****g.zan****koray****deli *********fahri*****kleberson******* burak********delgado********rico ***********nobre************* bence fahri ön liberoda kleb'i baya rahatlatır oda bu şekilde istediği oyunu oynayabilir.... |
Alıntı:
harbiden bırak ne bobosu ya tek forvet oynasın nobre |
Bence 2 forvet oynamamiz lazim, ama bobo degil, bir de Gökhan'a sans verilmesi lagzim. Bobo son maclarda cok basit pozisyonlar kacirdi, sizce de öyle degil mi?? |
Türkiye`de Saat: 01:05 . |