![]() |
[quote=Josekleberson;123750]Muhtemel 11'ler Beşiktaş ile CSKA Sofya mücadelesinde iki takımın şu muhtemel onbirlerle saha çıkması bekleniyor. BEŞİKTAs ---------------- Runje -------------- Ali Tandoğan - Gökhan - İ.Üzülmez ----- Fahri - Kleberson - Koray ---- Burak ---- Ricardinho ---- Delgado ------------- Nobre ---------------- |
gol yemiyelimde baksaniza tigana demis 1-0 bile bana yeter die ama bu kadro ben iii ne de olsa baki yok :) hadi hayirlisi insalla bu aksam alicaz maci we gol yemeden ÇÜNKÜ INANIYORUZ!!!!! |
Bu Maç Bisim O Kadar!!!! gol yemiyelimde baksaniza tigana demis 1-0 bile bana yeter die ama bu kadro ben iii ne de olsa baki yok.... hadi hayirlisi insalla bu aksam alicaz maci we gol yemeden ÇÜNKÜ INANIYORUZ!!!!! |
Eğer fahri oynarsa maç bizim olur ricardinhonun koşmaması açığını kapatır fahri |
CSKA'nın kaptanı Beşiktaşlı CSKA Sofya'nın kaptanı Valentin Iliev, Beşiktaşlı çıktı. Çok iyi derece Türkçe konuşan Iliev, Beşiktaş'la oynayacakları için heyecanlı olduğunu söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 26 yaşındaki Bulgar takımının kaptanı Valentin Iliev, babası Ilia Gulov'un 1993-94 sezonunda Karşıyaka'nın kalesini koruduğunu ve bu nedenle akıcı bir şekilde Türkçe konuştuğunu vurguladı. İliev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Babam Karşıyaka'da oynarken ben de İzmir'de orta okulu okudum. Yine burada olmaktan memnunum. Türkiye'de okudum dönemde Beşiktaş'ı tutuyordum. Şimdi Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş'ta oynamak her zaman hayalimdir" dedi. (Kartal Yiğit-Vatan) |
CSKA'nın kaptanı Beşiktaşlı CSKA Sofya'nın kaptanı Valentin Iliev, Beşiktaşlı çıktı. Çok iyi derece Türkçe konuşan Iliev, Beşiktaş'la oynayacakları için heyecanlı olduğunu söyledi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 26 yaşındaki Bulgar takımının kaptanı Valentin Iliev, babası Ilia Gulov'un 1993-94 sezonunda Karşıyaka'nın kalesini koruduğunu ve bu nedenle akıcı bir şekilde Türkçe konuştuğunu vurguladı. İliev, "Türkiye'yi çok seviyorum. Babam Karşıyaka'da oynarken ben de İzmir'de orta okulu okudum. Yine burada olmaktan memnunum. Türkiye'de okudum dönemde Beşiktaş'ı tutuyordum. Şimdi Beşiktaş'a karşı oynamak çok güzel bir duygu. Beşiktaş'ta oynamak her zaman hayalimdir" dedi. (Kartal Yiğit-Vatan) |
gol yemeden alalım 2-0 . Fahri Oynarsa çok harika olucaktır |
Benim Ideal Kadrom Soyle: -------------Runje-------------- Ali T---Toraman--Zan--Uzulmes- ---------Koray--Fahri---------- -----------Kleberson----------- ---Delgado----------Ricardinho-- ------------Nobre------------- |
ya bence 2-1 bitcek bu maçta ve galatasaray yenilgisi alsın tiganayı yollarlarr |
-----------------runje----------------- --ibot------g.zan--------baki-----deli-- ------------kleberson--koray---------- ------burak--------------rico---------- ----------------delgado--------------- ---------------nobre(bobo)------------ |
Türkiye`de Saat: 00:46 . |