![]() |
Bu takıma 3-4 atmamız lazım çünkü bize ölçü takım değil bizim rakibimiz uefa da Sevilla vs. takımlar |
eger uefada finalsa hedef yenmesi lazim onemli olan futbolcularin inanmasi |
Ben Karakartalima GÜvenİyorum Her İkİ MaÇida Kazanacak GÜcÜmÜz Var Vede KazanacaĞizzzzzz BaŞka Yolu Yokkkk Şampİyonnnnnnnn BeŞİktaŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ |
Artık bu maça konsantre olmamız lazım. Abi Bakinin oynamaması lazım Bakinin yerinde ibo orta sahanın solundada Aydın oynaması lazım tigana ne biçim yapıyo :( |
Oyuncular yerlerinde oynarsa rahat yeneriz. Ama Tranzon maçı gibi yanlış oynanırsa hüsran olur. Hayırlısı. |
biraz hevesim kırılmadı değil aslında bugünden sonra ama perşembe günü yine inönüde olacağız yine takımımızı destekleyeceğiz,inşallah o maçı alacağız |
Allah sonumuzu hayir etsin, cunku benim endiselerim var bu defanstan, bakin takim demiyorum, bu defanstan... cok kotu, inanilmaz kotu 6 7 yasindaki cocuklar gibi defans yapiyorlar..kimsenin bir birinden haberi yok... |
Cska maçı öncesi bu soğuk duş etkisi yapar inşallah Tigana ya en azından zaranın neresinden dönerse kar dır. Ofsayt taktiği yapıyoruz(yapmaya çalışıyoruz) anadolu takımı gibi inanılmaz yaa sol da rico olmazzzz klebin yanına fahri şart baki yi zaten saymıyorum artık |
Alıntı:
|
kazanmalıyız ve kazanacağız da:p Maçta yerimi alacağım.. |
Türkiye`de Saat: 01:46 . |