![]() |
ya arkadaşlar ben özeti izledim(teraviye gittim maçı izleyemedim) izledigim kadarıyla cok kötü oynamısız ikinci yarı rico paşa girince biraz toparlanmış gibi geldi oyun. ben daha önce demiştim bunlar yan yana oynamaz önlü arkalı oynar diye ve güzelde oynamışlar delgadoyla rico.ancak sunuda unutmamak lazımki nobreden tek forvet olmaz yani tek forvet biraz hareketli olmalı yüzü kaleye dönük olmalı diye düşünüyorum yani mansız sitili buda tek gökhan güleçte var keşke kezmanı biz alsaydıkda nobre ve boboya verecegimiz parayı ona verseydik çünkü beşiktasın aradıgı sanrtrofor o tarz birisi gibi geliyo bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda saygılar... |
bende özetlerden seyrettim ilk yarı 4-0 bitebilridi maç ikinci yarı ankaragücünün emreyle yakaladığı boş bir posizyon var bir de ceyhunun golü beni düşündürdü bence kötü oynamamışız benim fikrim bu |
Alıntı:
|
akıllar perşembe akşamında olduğu ve gollerin erkenden gelmesi takımı rehavet getirdi zamanla herşey çok daha güzel olacak ah birde dikkatli olsak hücum bölgesinde çok daha iyi olur tigana ikinci yarıda tek forvet e indirdi ve ortasahaya rico yu alınca şunu anladım takım tam olarak eksiksiz hazır olduğunda sistem 4-2-3-1 e dönecek ! |
Baskı yediğimiz anlarda ortasahamız direnç gösteremiyor, Kleberson çok etkisiz kalıyor, rakip de direk defansla karşı karşıya.. Tigana ya sistemi değiştirmeli, ya da Klebersonun yerine Fahri veya Korayı monte etmeli. |
ewt kardeş dediğiniz gibi aynen uyarım :d |
ilk yarı takım halinde harikaydık ama ikinci yarıı berbattık özelliklede burak ikinci yarı çok top kaybetti maçın yıldızı baki ve penaltı kaçırmasına rağmen nobreydi. |
ikinci yarıdaki o futboldan sonra hiç bir yorum yapasım gelmiyor resmen ligin sonu gelmiş hadi maç bitsin de gidelim havasındaydı sanki futbolcular |
olmuyor olmuyor olmuyor,oynanan futbol insanı bir türlü tatmin etmiyor,ilk yarı farklı ikinci yarı farklı oynuyoruz,sorun nerde bi an önce bulmak lazım,burak dışında kimse iyi oynamadı |
delgadoda büyük bir form düşüklüğü var,hiç oynamadı bugün,sahada gezindi durdu |
Türkiye`de Saat: 08:22 . |