![]() |
7.hafta Beşiktaş 2-1 ankaragücü(24Eylül Pazar) http://www.bjk.com.tr/tr/medya.php?adi=logologo http://www.turksvoetbal.nl/clubs/logo's/ankaragucu.gif Beşiktaş-A.gücü Turkcell Süper Lig BJK İnönü 24 Eylül Pazar 20:30 hakem:Bülent Demirlek Turkcell Süper Lig 7.hafta Beşiktaş-Ankaragücü macı hakkındaki yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
bu macı tabıkıde kazanacaz kuskum yok ama bu sene beklentılerın karsılanması ıcın artık yonetımın akıllanması lazım tıganayı gondersınler bence bu mac Beşiktaş - bursagücü:D:D:D gelsinlerde maca bursalılar bıraz stres atalım |
kesin yeneriz ki zaten bundan başkada bi sonuç olmaması lazım kolay maç yok ama ilk altı hafta içinde ciddi rakiplerle karşılaştık ve eziklerle olan maça kadar çokda ciddi rakip yok yani 7 de 7 yapmalıyız eğer bunu başarırsak kadıköye lider olarak gideriz bu maçların birinciside ankaragücü |
2 maç avans ankaragücü csk kötü futbol,kombinemi sayın yönetime kargo yapıcam. |
Bu maçta ben sadece galibiyet beklemiyorum aynı zamanda güzel futbolda bekliyorum. Allah aşkına bu takım tam 1.5 senedir güzel futbolla bir maç kazanamadı. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sanki FB ve GS dunyalar guzeli futbol oynuyor da biz kotuyuz. Kusura bakmayin ama sorun bizde degil Turk futbolunda. Zaten Avrupa'da alinan sonuclar herseyi ortaya koyuyor. Benim derdim cok iyi futbol oynayalim, her mac 5-10 gol atalim degildir, su Anadolu maclarini kayipsiz kapatalim ve sampiyon olalim. Zaten bence Ankaragucu'nu farkli yenecegiz, inancim var buna. |
Ínsallah kazaniriz ben emin konusmam kesin kazaniriz gibi |
ankaragücünüde yenelim artık,gerçi ordada tita var yalan olmayız inşallah:) |
Ankara GS'den cok kötü degil su anda, kücük düsürürsek yine firca yeriz... |
zor bi dönemden geçiyoruz,3 zorlu maçı kayıpsız atlatalım derken,hüsranla karşılaştık,artık önümüze bakmalıyız,galibiyet serisine tekrar başlamalıyız,bu takımın morale ihtiyacı var |
ekimi bekleyelim güzel futbol icin bu hoca bisey biliyorda söylüyor biraz sabır... |
İyi oynayıp yendik yendik, yoksa 1 hafta daha kabusla geçecek. :( |
kendi evimizdeki maçları kesinlikle kazanmalıyız kazanmaktan başka çare yok |
bu maçla beraber seriye bağlamamız lazım... büyük maçlar bitti bir kayseri bide fener zorlar. takılmamamız lazım |
Sefilleri oynayan iki takım sayemizde ayağa kalktı ve şampiyon olmuşçasına sevindiler. İnşallah ligin bir başka kötü takımını daha diriltmeyiz... |
3 - 0 yazıyorum buraya ;) |
mubarek ramazan ayının 1.günü umarım hayırlı uğurlu olur bu maç. |
Bu maçta galibiyetten başka çıkar bi yol yok hiç bi bahane de kabul edilmeyecek duruma geldik ne yapıp edip bu maçı almalılar |
artık sabır gösterecek halimiz yok çünkü fener puan kayıpları yasamasa sampiyonluk yine gittiydi.ben bu tiganayı anlamış deilim neden tek forvet oynatmaz artık avrupada çift santrofor sistemi kalktı misal:barca eto tek arkasında ronaldinho deco misal:chealse drogba tek arkasında lampard ve ballack misal:liverpool fowler tek arkasında xabi alanso ve gerrad vs. ... yani bi türkiyede var bu yanyana oynamaz muhabbeti oynatan oynuyo ve ş.ligi uefa gibi kupaları götürüyo yani biz futbolun ne kadar gerisinde kalmısız. tigana ,ankaragücü maçında allah korusun bi puan kaybedersen defol git biz bi sene daha bekleyemeyiz taraftar 20 bin kombine almış beşiktası izlemek için istedigin (rico) hariç bütün transferler yapılmış sen hala basarı yakalayamıyosan defol çünkü bu muhteşem taraftar dünyada hiçkimsede yok bu taraftarları kahretmeye hiç mi hiç hakkın yok dedigim gibi fner puan kaybetmeseydi yine sampiyonluk elvedaydı. |
inş. kazanıcaz kuşkuya gerk yok.... !!! |
kazanmak zorundayız ve kazanacağızda skor:3-1 goller 1.nobre 2.nobre 3.rico |
.................................runje............ ...................... ....................gökhan z.............ibrahim t.................. ali t................................................. ........ibrahim ü. .......................koray................delgad o.................. ...................................rico........... ........................ burak............................................. ..........ibrahim a. ..................................nobre........... ....................... bu kadro ve sistemden gerisi yalan.... murat ş. serdar ö. kleberson bobo gökhan g.serdar k. aydın(mehmet sedef) |
bundan sora hata yapmalarını kabul edemem önümüzdeki maçlardan 3 puanları toplayıp şampiyon olucaz başka yolu yok!!!artık güzel bi futbol izlemek istiyoruz... |
http://i.karakartal.com/images/haber...ar039_1909.jpg A.Gücü maçının biletleri satışta Turkcell Süper Ligi'nde Beşiktaş ile Ankaragücü arasında 24 Eylül Pazar günü oynanacak karşılaşmanın biletleri Biletix'ten satışa çıkarıldı. BJK İnönü Stadı'nda 20.30'da başlayacak maçın bilet fiyatları şöyle: VIP B-E Üst: 200 YTL VIP A-F Üst: 150 YTL VIP A-F Alt: 110 YTL VIP B-E Alt: 135 YTL VIP C-D Alt: 150 YTL Numaralı orta: 110 YTL Numaralı kenar: 90 YTL Kapalı üst: 70 YTL Kapalı alt: 50 YTL Yeni açık: 25 YTL Eski açık: 25 YTL Kaynak: AA |
artık silkinme zamanının geldiğin düşünüyorum bu maçla birlikte bir çıkış yakalamamız lazım ... |
Yeniden çıkışa geçmek istiyorsak ve özgüven için A.Gücü ve CSKA maçlarını kazanmalıyız. |
bursalı i...lerde gelse ya maça ne güzel olur gene zaten stres var tüm taraftarda heyecan olurdu maçtan önceçha maç mı oda 4 0 farklı galbiyet herzamanki gibi |
alicaz bu maci insallah |
ankaragücü maçı yeni bir baslangıç,zor maçlar geride kaldı,artık puan kaybına tahammülümüz yok |
seriye bağlıcamıza ve rekor kırıcağımıza inanıyorum |
artık puan kaybı istemiyoruz... umarım ii bi sonuçla ayrılırız sahadan |
BENİM ONBİRİM ----------------------------Runje-------------------------------- -----------------Toraman--------------Koray--------------------- A.Güneş------------------------------------------------Üzülmez-- --------------------------Kleberson------------------------------ ----Burak-----------------------------------------------İ.Akın---- --------------------Delgado---------Ricardinho------------------- ---------------------------Nobre--------------------------------- Ama biliyorum Tigana böyle çıkmayacak maça. TİGANA'NIN MUHTEMEL ONBİRİ ----------------------------Runje--------------------------------- -------------------Koray--------------Baki------------------------ Toraman------------------------------------------------Üzülmez-- ---------------------------Kleberson------------------------------ -------------Burak-------------------------M.Sedef--------------- --------------------------Ricardinho------------------------------ -------------------Nobre-------------Bobo(G.Güleç)--------------- |
bi aksilik olmaz inşşş |
Bu mac bizim 3:0 görceksiniz ! |
Alıntı:
|
hayırlısı neyse o olsun dilerim hayırlısı kazanmamızdır. |
Bu maçı Kesinlikle kazanmak zorundayız.Daha fazla puan kaybına tahammülümüz yok artık.Aksi takdirde Tiganaya yol görünüyor... |
______________Runje________________ --Toraman-------Koray---Baki-------Üzülmez ----------Kleberson-----Fahri----------- --------Burak-------Ricardinho--------Sedef(??) ------------------Nobre--------------- aslında kadro bana göre bu olmaması lazım ama tigana %90 bu kadro ile çıkıcak gibime geliyor |
Türkiye`de Saat: 17:40 . |