![]() |
Alıntı:
|
inşallah maça gidecem her zamanki gibi yeni açıkta olacağız. bu maç çok zorlu geçecek takımımıza şimdiden başarılar. |
inşallah alırız |
Alıntı:
Nasil bir Besiktas taraftarisin sen? Hatta bundan once nasil bir insansin sen? |
Alıntı:
bole dusunme dusunsen bile yazma insan sansınlar |
arkadaş Ramazan Ramazan sarhoş heralde,böyle şey yazılırmı yaw...Allah ıslah eylesin |
arkadaslar tigana heralde yeni taktik uyguluycakmıs bu sefer oyun kurucu ricardinho olcakmıs forwertin gerisinde delgado olcakmıs eğer bu biçimde werimli olmazsa delgado oyun kurucu olcakmışş |
Alıntı:
|
delgado ve ricardinho bugun beraber oynamayacak Tigana nedeni açıkladı! Demirören, Tigana’nın, “Ricardinho ve Delgado’yu birlikte oynatmam” sözlerinin sebebini sordu ve kendini rahatlatan yanıtı aldı. ‘Hedefimiz büyük’ Teknik direktör Tigana’nın geçtiğimiz günlerde iki yeni transfer Ricardinho ve Delgado ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar yönetimi harekete geçirdi. “İkisini aynı anda oynatmam” sözlerinden camianın bir hayli rahatsız olması üzerine kolları sıvayan Siyah-Beyazlı ekibin başkanı Yıldırım Demirören’ın Fransız hocayla bir araya gelerek gelişmelerle ilgili olarak görüştüğü belirtildi. Mutlaka bu konuya çözüm bulunmasını isteyen Demirören’in, “Büyük hedeflerimiz var ve önemli transferler yaptık. Bu kadroyu en iyi şekilde kullanacağınıza inanıyoruz” dediği öğrenildi. ‘Yanlış anlaşıldı’ Delgado’yu Tigana’nın isteği doğrultusunda transfer ettiklerini, Ricardinho’nun ise Dünya Kupası’nda Brezilya forması giydiğini hatırlatan başkan, “Bu futbolculara yer açmak teknik heyetin işi. Bu tür söylemler taraftarımızı da yanlış yönlendiriyor” diye konuştu. Tecrübeli teknik adam ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtip, “Ben şu anki performanslarına göre birlikte oynayamazlar dedim. Uyum sorununu aşıp eksiklerini giderip form tuttukları andan itibaren elbette bir arada oynama şansı bulacaklar. Ancak bunun için sadece biraz zamana ihtiyaç var” dediği öğrenildi. Kaynak: Fanatikbu macı alırız tigana mantıklı açıklama yapmış 2 veya 3 maça birbirlerine alışırlar tiganada oynatır tiganaya güveniyorum ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ |
hala şüpheliyim bugün ikisinin bir arada oynayacağından, ama bence oynatmalı tabiki tek forvet sistemiyle,o zaman yaratıcı bir takım oluruz,çift forvetin yapamadığı işleri yapar bu takım,tigana yok yere inat yapıyor,delgado ve rico birlikte oynamaz diyen tek kişi... bugün oynasınlar beraber ve şovlarını yapsınlar derim ben |
bencede oynasın tabii tek forvet arkası |
Tiganaya GÜvenin Arkadaslar !!!!!!!! |
Sofya’yı bırak Ankara’ya bak Üst üste iki ezeli rakibine boyun eğen Beşiktaş, bu akşam İnönü'de Ankaragücü’nü yenip yoluna devam etmek istiyor 24.09.2006 http://img168.imageshack.us/img168/9...lec0204jt1.jpg Kartal moral arıyor Süper Lig’de art arda Trabzonspor ve Galatasaray’a kaybeden Beşiktaş, bugün kendi evinde Ankaragücü’nü yenerek kötü gidişe ‘dur’ demek istiyor. Siyah-Beyazlılar, zirve yarışından büyük yara almalarının ardından ligde bu sezon henüz galibiyetle tanışamayan başkent temsilcisi önünde sahadan 3 puanla ayrılarak, gelecek hafta CSKA Sofya ile deplasmanda yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçı öncesinde moral toplamak amacında. ‘Sofya’yı unutun’ Beşiktaş’ta, sakatlıkları süren Gökhan Zan ve Mustafa Doğan bu zorlu 90 dakikada forma giyemeyecek. Diğer sakat oyunculardan İbrahim Toraman Ankaragücü karşısında oynarken, takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Tigana’nın, zorlu mücadelede Richardinho’ya ilk 11’de şans vermesi beklenirken, Fransız teknik adam dün oyuncularıyla yaptığı toplantıda, “Bizim için en önemli maç ilk oynayacağımız maçtır” diyerek CSKA Sofya maçını düşünmemelerini istedi. Beşiktaş Runje İbrahim Toraman Koray Baki İbrahim Üzülmez Burak Kleberson Ricardinho Mehmet Gökhan Güleç Nobre Ankaragücü Serkan Abdurrahman Emre Petkov Sedat Tita Aytekin Da Silva Burak Ceyhun (Bebbe) Agali Stat: İnönü Saat: 20.00 Yayın: Lig Tv Hakem: Bülent Demirlek Kod: http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=10&HaberID=419468 |
bence bu maci rahat aliriz ardindan bi ara bulgara ugrariz orasini da dagitiriz ve son olarak ta kayseriyi bi güzel hallederiz.....okadar |
inşallah yeneriz. nobreden bu maçta patlama bekliyorum. |
ikisi bir arada çok rahat oynar. bugün ikisini yanyana görmek istiyuoruz. elde böyle yıldızlar varken ikisinede yazık edilmesin bari |
Tigana'nın ikisini beraber oynatacak bir sistem bulabileceğine pek inanmıyorum ama inşallah dediği gibi olur.. |
Alıntı:
|
bu macda GOL YEMICEYIZ bu kesin TAHMINIM 4-0 yeneceyiz |
Alıntı:
|
ben herseye rağmen tigananın bu takımı şampiyon yapabileceğine inanıyorumm ve herkes inanmalı böyle tiganaya çamur atarak bi yere varamayız.. |
2-1 alırız... goller de nobre ve ricardinho'dan gelir...:D |
İnönü'de galibiyeti olmayan Ankaragücü'ne karşı oynuyoruz ve Tigana hala Delgado ve Ricardinho'yu kesip M.Sedef'i mi koyacak.Bu sadece korkaklık ve ahmaklık olur.Hadi G.Saray ve CSKA maçlarını anladık ama... |
Her iddiasına varım Tigana böyle çıkacak maça: ----------------------------Runje-------------------------------- ----------------Koray-----------------Baki----------------------- Toraman----------------------------------------------Üzülmez--- -------------------------Kleberson------------------------------- ------Burak-----------------------------------------M.Sedef----- -------------------Delgado---------Ricardinho-------------------- ---------------------------Nobre--------------------------------- |
Alıntı:
|
--------------Runje ---------------------- A.tandoğan İ.Toraman Gökhan Zan İ.Üzülmez ------------Koray Kleberson---------------- Burak ----------Delgado---------- Ricardinho --------------G.Güleç-------------------- Bu takımı cıkarmak cok mu zor ya ne var bu sistemi oynatmıcak |
Alıntı:
|
yences bence 3:0 yences maci ! |
Alıntı:
Ama bana göre Beşiktaş'ın oynaması gereken sistem 3-5-2 dir. Bu sistemde hem çift forvet oynuyoruz, hem Rico-Delgado beraber oynuyor hem de ortasaha nispeten daha dirençli oluyor. Ayrıca, bekler Ali Tandoğan-İ.Üzülmez, libero Koray gerçek mevkilerinde oynuyor, kaliteli savunma oyuncularımız Gökhan Zan ile İ.Toraman'ı oynayamadıkları tandemli savunmadan kurtarmış oluyoruz. -------------------Runje---------------- -----İ.Toraman----Koray----G.Zan-------- Ali Tandoğan--------------------İ.Üzülmez -------------Fahri-----Delgado---------- ----------------Ricardinho-------------- -------------Nobre-----G.Güleç--------- |
ya arkadaşlar bugün cok büyük ikilemdeyim bugün ramazanın ilk günü olması nedeniyle teravi namazına gitmeyi düşünüyorum çünkü kendimi bildim bileli ilk günki teravi namazlarını kaçırmadım bir yandan beşiktaş maçı var ayrıca beşiktas bi de iyi oynarsa ona yanarım napıcagımı bilmiyorummmmmm |
3-5-2 yı gecen sene basında Rıza Çalımbay oynatmaya çalıstı fakat 3-5-2 oynadıgında rakip takım kanatları 2 kişi ile kapattıgı zaman pozisyona giremiyorduk(Diyarbakır Ç.Rize maçlarını hatırlayalım)3 lü defanstaki oyuncularımızda oyun kuramadığından sorun yasıyoduk(Lucescunun 3lu defansının anahtarı zago ronaldo ve ahmet yıldırımın oyun kurabilmeleri idi bence) Bence Ricardinho ve Delgadonun aynı anda oynamasından dogan defansif zaafı kapatmak için 4-2-3-1 veya 4-3-2-1 sistemlerini oynamamız gerekir |
INS. oynarlar beraber |
beşiktaş maçını herzaman izlersin namazını kaçırma bence.senin yuzunden bjk yenilmesin :D:D:D |
ya beyler mactan evvel neler olmus bızım otobusu fılan taslamıslar bılen war mı??*:mad: |
bence runje denen kaleci bozuntusunun yarın sözleşmesi iptal edilsin.devre arasına kadar murat şahin oynayın o daha iyidir.devre arası iyi bi kaleci alınsın. |
aynen kardes Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
REZİLLİK: besiktas gibi bir takımın 2-0 öne geçtiği bir maçta hiç poziyon bulmaması, rakip ceza önünde kaybedilen her topun kendi kalemizde pozisyon olması, bu neya bir maçıda gerile gerile seyretmeyecekmiyiz biz. orta saha denen şey yok bu takımda. burak olmasa halimiz harap. nobreye top gitmiyor adam orta sahaya top almaya geliyor. delgado kleberson 11-12 top kaybıyla oynuyor. teknik adam gol yemeyince oyuna müdahale etmiyor. bu tigana tam taktik fukarası sedefi oyundan alıp serdarı oyuna alıyor yani 2-1 i koruyor aklı sıra bunun anlamı bu. takımda kondisyon yok. bu takım sofyada böyle oynasın turu bile verir gelir allah muhafaza.bjk gibi bir takım 2-0 dan sonra 5 yapması lazımken zorla 2-1 kazanıyor ve daha önemlisi bizim futbolcular çok iyi oynadık diyor. vay anam vay. ne günlere kaldık be. birde tiganaya sevgi gösterisinde bulunuluyor ya bu adam bu takıma ne katıyorki sevgi gösteriliyor. şu an bu takımı ben yönetsem onun verğinin 3 katını veririm. yazıklar olsun ya. 3 sene önce saçlarım siyahtı şimdi bembeyaz oldu bunların yüzünden. ne diyim allah yardımcımız olsun başka ne diyebilirimki daha. |
İlk Yarı Golleri Atana Kadar Cok Güzel Oynadık..! Iki Golü Bulduktan Sonra Takımda Biraz Gerileme Oldu... İlk Yarıda Delgado Ceza Sahasında Topla Bulustu Vursaydı Kesin Goldü. Ama Nobreye Attırmak Icin Pas Denemesi Yaptı Basarısız Oldu ve Ücüncü Golümüzden Olduk.. Eger O Posizyon Gol Olsaydı Maç 5-0 Gibi Farklı Bir Skorla Biterdi.. Ikinci Yarı Nedendir Anlamadım Sanki Ikinci Yarı Bambaska Bir Besiktas Vardı Sahada.. Sanki Formalar Aynı Ama Futbolcular Degisik.. Ankaragücü Boyna Bize Hucüm Yapıyor Bizimkiler Hep Top Kaybı.. Biraz Şans Yanımızda Oldu Berabere Bitebilirdi Maç. Bir Penaltı Kazandık Ne Güzel Ama Bu Penaltıyı Neden Ricardinho Yada Delgado Kullanmıyor Buda Tartışılır. Diceksiniz ki Delgadoda Penaltı Kaçırdı Fakat Delgado Futbol Hayatı Boyunca İlk Penaltısını Beşiktaşta Kaçırmış Ben Onun Yada Ricardinhonun Atmasını Isterdim.. Nobreninde Artık Gol Orucunu Bozması Lazım Nobre Gibi Bir Adamın Gol Atamamasıda Çok İlginç. Bu Gidisat Hicde İyi Bir Gidisat Degil.. Yönetimin Tigananın Artık Herkesin Bu Kötü Gidise Önlem Alıp Bir Son Vermesi Gerekmektedir. Seri Galibiyetlere Baslamamız Lazım.. Beşiktaşa Böyle Futbol Oynamak Hic Yakışmıyor Üstelik O Kadar Kaliteli Futbolcular ve Dünyanın En Ateşli Taraftarı Varken.. :( |
Türkiye`de Saat: 13:37 . |