![]() |
ya arkadaşlar ben özeti izledim(teraviye gittim maçı izleyemedim) izledigim kadarıyla cok kötü oynamısız ikinci yarı rico paşa girince biraz toparlanmış gibi geldi oyun. ben daha önce demiştim bunlar yan yana oynamaz önlü arkalı oynar diye ve güzelde oynamışlar delgadoyla rico.ancak sunuda unutmamak lazımki nobreden tek forvet olmaz yani tek forvet biraz hareketli olmalı yüzü kaleye dönük olmalı diye düşünüyorum yani mansız sitili buda tek gökhan güleçte var keşke kezmanı biz alsaydıkda nobre ve boboya verecegimiz parayı ona verseydik çünkü beşiktasın aradıgı sanrtrofor o tarz birisi gibi geliyo bana siz ne düşünüyorsunuz bu konuda saygılar... |
bende özetlerden seyrettim ilk yarı 4-0 bitebilridi maç ikinci yarı ankaragücünün emreyle yakaladığı boş bir posizyon var bir de ceyhunun golü beni düşündürdü bence kötü oynamamışız benim fikrim bu |
Alıntı:
|
akıllar perşembe akşamında olduğu ve gollerin erkenden gelmesi takımı rehavet getirdi zamanla herşey çok daha güzel olacak ah birde dikkatli olsak hücum bölgesinde çok daha iyi olur tigana ikinci yarıda tek forvet e indirdi ve ortasahaya rico yu alınca şunu anladım takım tam olarak eksiksiz hazır olduğunda sistem 4-2-3-1 e dönecek ! |
Baskı yediğimiz anlarda ortasahamız direnç gösteremiyor, Kleberson çok etkisiz kalıyor, rakip de direk defansla karşı karşıya.. Tigana ya sistemi değiştirmeli, ya da Klebersonun yerine Fahri veya Korayı monte etmeli. |
ewt kardeş dediğiniz gibi aynen uyarım :d |
ilk yarı takım halinde harikaydık ama ikinci yarıı berbattık özelliklede burak ikinci yarı çok top kaybetti maçın yıldızı baki ve penaltı kaçırmasına rağmen nobreydi. |
ikinci yarıdaki o futboldan sonra hiç bir yorum yapasım gelmiyor resmen ligin sonu gelmiş hadi maç bitsin de gidelim havasındaydı sanki futbolcular |
olmuyor olmuyor olmuyor,oynanan futbol insanı bir türlü tatmin etmiyor,ilk yarı farklı ikinci yarı farklı oynuyoruz,sorun nerde bi an önce bulmak lazım,burak dışında kimse iyi oynamadı |
delgadoda büyük bir form düşüklüğü var,hiç oynamadı bugün,sahada gezindi durdu |
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Ankaragücü karşısında iki farklı Beşiktaş izlediklerini belirterek, ''İlk yarıda iyi organize olmuş etkili bir ekiptik ama ikinci yarıda birçok soru işareti oldu... Çalışarak çare üreteceğiz'' dedi!.. Jean Tigana, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında, ikinci yarıda orta alanda kötü organize olduklarını ifade ederek, ''Özellikle ortanın altında top kapma oranı yakaladık. Üzgünüm bir penaltı daha kaçırdık. Her idman sonrası çalışmalarımız oluyor ama bu konuda bir güvensizlik var. Ancak çalışarak bunun çaresini üreteceğiz'' diye konuştu. ''BAKİ, BURNU KIRIK OYNADI'' Bu gecenin en üzüntülü olayının Koray'ın sakatlanması olduğunu kaydeden Fransız çalıştırıcı, ''Belki İbrahim Toraman''ı yitireceğiz. Baki'nin burnu kırıldı. Bu oyuncu, oyunun belli bir bölümünü burnu kırık oynadı. Sakat oyuncularımızın birçoğunu geri kazanmamız gerekiyor. UEFA Kupası'na devam edebilmek için, Sofya'ya gitmek için, en az 3 oyuncuyu kazanıp takıma alıştırmamız gerekiyor. Öyle deplasman maçına gitmek istiyorum'' diye konuştu. Bu arada Beşiktaş, UEFA Kupası 1. tur rövanşında Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak. |
Tigana ne demek istedi? Tigana ne demek istedi? Sözlerine "Çok acılı bir maçtı. İki ya da üç oyuncum sakatlandı. İlk maça kadar umarım iyileştirebiliriz." diye başlayan Tigana, oynanan futbolun kötülüğüne de değindi. "Orta sahada top tutmadık ve tuttuğumuz yerlerde de kötü yerleşmiştik." diyen Tigana, penaltı kaçırmaları hakkında da ilginç açıklamalar yaptı. "Neredeyse antremanlardan sonra her gün penaltı çalışıyoruz." diyen Tigana, Lig TV muhabiri Ömer Güvenç'in "Penaltıyı atacak oyuncu belli miydi?" sorusuna "Bizde kim istiyorsa, kendini hazır hissediyorsa o atıyor. Ben Richardinho atacak diye düşündüm ama Nobre de ilk golünü atmak için çok hevesliydi." yanıtını verdi ve "Bu gecenin en güzel yanı 3 puan almış olmamız." dedi. İlk on birde Ricardinho'nun mu yoksa Delgado'nun mu oynayacağına nasıl karar verdiği, anterman performansına mı maç performansına mı baktığı yönündeki soruya da Tigana'nın yanıtı "İkisine göre. Futbol denge işidir." oldu. Güvenç'in, "Şunu mu anlayalım ikisi bir arada zor oynayacak?" sorusu üzerene de "15 gün kamp zamanımız olucak, ne istediğimi daha iyi açıklama imkanım olacak. Herkes istediği eleştiriyi yapabilir. Kararı ben veriyorum." diye cevap veren Tigana Erman Toroğlu'nun bir sorusuna ise şok bir yanıt verdi. TİGANA, TOROĞLU'NU HAKLI MI BULDU? Erman Toroğlu'nun araya girip "Madem bir tanesi oynayacak, Ricardinho ve Delgado neden alındı? İkisi birden niye alındı? Birini Tigana birini yönetim mi istedi?" şeklinde bir soru yöneltmesinin ardından Tigana önce güldü ardından da "Güzel bir soru. Teşekkürler." dedi. Tigana başka bir cevap vermeyince üstelenmesi üzerine "Bu soruyu soran Erman hocamızı tebrik ediyorum güzel bir soru. Cevabım yok." dedi. |
çok basit tigana ricardinhoyu istemedi |
Alıntı:
|
Sorular..??? Bu yabancıların ağırlıklı olduğu takımda.. hiç mi Türk yok..? ..Yorumlarını yazan arkadaşlarımız Türk oyuncuları görüyor ve onları izliyor mu.? Bu takımda penaltıları Türklerin dışında herkes atar da Türkler asla atamaz..!! diye bir kural mı var..? Bu yanbancı takımda Bir Türk oyuncusunun gol atması mucize gibi lande edilirken..maçları Türkler sayesinde. kurtarıp.. yabancılar sayesinde riske sokup.. sonra da şaşkınca.. Türkleri suçlamak.. neyin göstergesidir..?? İlle de yabancı hoca ve Türkiye standartlarını zorlayarak en büyük ve ultra ücreti ödeyerek bu yabancı hoca ile nereye kadar gidebiliriz.?? Nasıl olur da bir maçtan keyif alarak ayrılabiliriz..? ..Yılın transferi... diyerek.. en büyük paraları verdiğimiz bir golcü müsveddesinin gol atması için.. neler yapabilir.. hangi hocalara okutturmalıyız..?? ..Yahu bu yabancılar niye iyioynayamoyor.. demekten ne zaman vazgeçmeli.. ve ne zaman Türk oyunculara güvenmeliyiz.. hem de sapına kadar..!!?? Yabancı oyuncular oynamadığı zaman hayal kırıklığına uğramaktan ne zaman vaz geçmelkiyiz..?? Ne zaman stressiz maç izlemeli ve takımımıza tam bir güven içinde..yenilse bile hauranlık ve inanç ile onu sahiplenebilecek konumda olmalıyız..? Ne zaman işleri allaha güvenip havale etmek yerine.. takıma.. teknik heyete ve futbolcularımıza güvenerek.. inanarak maç izlemeliyiz..?? Boş kale ile. kalecisiz oynamanın nasıl bir duygu olduğunun açıklanmasını ve .. bu maymunun nasıl bu takımda kaelci olduğunun açıklanmasını istiyor.. istiyoruz..!! nedir bu şarlatanlıklar..? BJK miz 10 kişi oynamak zorunda mı.?? hem de kalesi boş olarak..?? nobre ve kleberson denen o zavallıları daha ne kadar savunmalı.. daha ne kadar beklemeliyiz.. bir Türk oyuncusunun onun yerine geçmesini beklemek için..? flaş transfer vb. ayakları ile Türk oyuncuların önünün kesilmesini.. ve takımın gerçek gücünün yok edilmesini daha ne kadar izlemeliyz.? Penaltılarımız Burak'a attırılsa idi.. ve hepsi goll olsa idi.. Burak'ın 7 golü olacaktı.. Bu durumda o kadar çuvalla para ile aldığımız yabancıları paketleyip atacağımız bir çöplüğü nasıl bulacak idikj.. üstelik de Burak.. hem genç ve hem de forvet hattında oynatılmadığı... ve aksine hırsı ve savaşçılığı ile onca golü attığı halde..?? ..Sahi.. bunca yalancı ve yabancı transfer kofluğuna karşın.. elimizde bir de Burak adlı bir yılmaz savaşçı ve oyuncu olmasa neler yapar.. nerelerde olurduk..?? Ben bunların yanıtlarını biliyorum.. ama bir de BJK kardeşliği içinde öteki arkadaşlarıma soruyorum..!! saygı ve sevgilerimle... |
bizim futbolcularımızda skor üzerine yatma denen kötü bir davranış içindeler akşamda 2 - 0 buldular ve hemen yattılar ama facia az kalsın geliyodu ya siz bu ankaragücüne neden 2 - 0 olmuşken yatıyonuz dalga dalga bastırın ve 8 - 0 ı bulun hem geçmişin verdiği karanlık izleri kaldırın bir bakıma intikam almış olun hemde tarihi farka gidin.89 - 90 sezonundaki futbolcularda Adanademirspor 10 - 0 biten maçta onlarda 2 - 0 bulduktan sonra onlarda yatabilirdi ama onlar ne yaptı canla başla gol aradılar ve sonuçta tarihi fark ortaya çıktı.Ama şimdiki kadro kendinden öle bir emin ki tarif etmeye gerek yok |
hep destek tam destek dewam arkadslar.... |
ya rico yu istememiş olabilirsin ama senin kaprislerini çekicek değiliz yönetimde tigana el birliği ile gitsinler yeter artık ya ibrahim akın niye oynamıyo niye hala kleberson oynuyo niye sistwmdw değişikliğe gitmiyo ya bir türk olsa çoktan gitmişti yeter artık inanın mustafa denizli yada samet aybaba ziya doğan bunlardan biri olsa takım bu ligde uçar uefada da işyapar ama ş.ligi ni kaldırırmı bilmem. |
2 0 öne gectik ilk yarı gercekten fırtına gibi girdik maça burak gene süper oynadı sagdan süper calımlar ve bindirmeler yaptı.Ama rakip takım sertti amaçları futbol deyil rakibin önemli kademelerdeki admlarını sakatlayıp oyunlarını bozmak nitekim korayı sakatladılar ama istedikleri olmadı ikinci yarı farkadka gidecegimize geeriye cekildik dedigim gibi fark bekliyenler geen yanıldı ve dedigim gibi kartal kalesindse gol görme gelenergini dewam ettirdi.. |
rahat maç yok bize :(( |
evet alınmış bir galibiyet var.....ama ilk yarıdaki futboldan,2.yarıda eser yok....sen 2-0 öndesin ve farkta atabilirsin ama neden geriye çekilip kontrataktan gol atma peşine düşüyorsun....oynadığın takım güçlü olur yaptığın taktik doğru,ama sen 17. sıradaki a.güne karşı 2. yarı aciz kalıyorsun tabiri caizse....ofsayt taktiği başımıza bela olacak benden söylemesi...runje bir pozisyonda öne çıkmasaydı,beceremediğimiz ofsayt taktiği sevdasına beraberlik golünü yiyecektik....bu takım kaliteli ama eksik olan bişeyler var arkadaşlar....neden ben a.gücü maçında bu kadar strese giriyorum,rahat rahat yayılıp maç izlemek varken.....haftaya erciyes maçındanda öyle yada böyle 3 puan çıkarmamız lazım....ama bu oyunla değil...ben kaliteli futbol görmek istiyorum ve bu biz taraftarların en doğal hakkı diye düşünüyorum..... |
Delgado ve Ricardinho top cambazları. Bu adamların verimli olması için, 'dağıttıktan' sonra arkalarını toparlayacak, yarış atı gibi ciğerleri olan ve 90 dakika değil, 180 dakikalık kondisyona sahip olan, kendi ceza sahası çizgisi ile orta saha çizgisi arasında bir dinamo gibi çalışabilecek kapasiteye sahip bir ön liberoya ihtiyaç vardır. Tigana'nın Ricardinho ve Delgado'yu birarada oynatamak istememesi bu sebeptendir. Dünkü maçtan sonra açıklamasında, maçın 2. yarısında elini kolunu sallayan A.Gücü futbolcusunun, orta sahada hiçbir güçlükle karşılaşmadan bizim defansımızla karşı karşıya kaldığını belirtti. Eğer bu 'süper' ön liberoyu bulamazsak, her maçımız rus ruleti olacaktır, bunu unutmayalım. |
Alıntı:
|
Ya geçen sene tigana sergenle tümeri yanyana oynattı, demek ki delgadoyla ricardinho hayli hayli oynar yan yana! Ancak! Delgado, Sinan Engin'İn söylediği gibi kleberson'un oynadığı yerde denenebilir. Ricardinho da gerçek mevkiinde oynanabililir. Kimse kusura bakmasın ama Tigana'ya güvenim çok azaldı. Çok büyük yetenekler kazandırdı takıma, ancak.. değişik ve saçma bir inatı var gibi. Takımda çok büyük yıldızlar var ama çok büyük sistem yanlışları da var bence. |
tigana artık belli etti sezon sonuna kadar değişmeli oynarlar |
Umarım düşündüğüm gibi olmaz ama, bu Ricardinho-Delgado ikilisi ve onun getirdiği problem, takıma yarardan çok zarar verecek gibi. Görünen o ki, Tigana'nın kafasında bu ikilinin birarada oynayabileceği bir sistem yok. Ricardinho, maçlara yedek çıkarılmaya başladıkça motivasyonunu kaybedecektir. Onun kalibresindeki bir adam çok durmaz bu takımda. Benden söylemesi. Transferin mantığı nedir? Hele bu kadar çok para verilerek getirilen yabancı oyuncuların kenarda kalmaları transferin mantığına aykırı değil midir? Yurtdışından getirilen* oyuncu direkt ilk 11'de çıkmayacaksa ne anlamı vardır bu kadar para verilip getirilmesinin? * LigTV'deki Maraton programında Toroğlu'nun Tigana'ya sorduğu soru ve Tigana'nın cevabı, bu transferin perde arkası ile ilgili çok net ipuçları vermiştir. Tigana "Evet, tabii ki ben istedim Ricardinho'yu" diyememiştir, dememiştir. Bence yazık olmuş paracıklara. |
20. dakikada 2-0 olunca dedim ki uzun zamandır göremediğimiz farklı bir skor göreceğiz maç sonunda,ama nerdeee,yine golü yedik yine stres içinde bi son yarım saat izledik,böyle olmamalıydı,2-0 ı bulduktan sonra 3 ve 4. gol de gelmeliydi,penaltı bile girmedi,var bi şanssızlık,herşeye rağmen şampiyon olacak beşiktaş |
valla arkadaşlar fahri tatanı önlibero oynatsın birde delgado rikardinyo yanyana oynarmı bi görelim sağolsun kleberson hiç bi iş yapmıyor göbek kevgir oldu son iki maç |
Kleberson agzinda kus tutsa sizlere yaranamaz. Dun yine en cok top calan adamdi, ama nafile. Zaten bir Baki ve Kleberson gunah kecisi oldular zaten, onlar takimdan cikinca hemen duzelecegiz, sampiyon olacagiz... |
Alıntı:
|
yönetimin klebersonun yerini dolduracağına inanmıorum |
işimiz çok zor devre arasına kadar sorunsuz gitsek fark açılmasa uefadan elenmesek bari |
yaşananlar tam bi transfer faciası.ricardinho çok ii bi oyuncu tamam ona bi lafım yok.ama dikkat edin rico gelene kadar delgado oynadığı 3 maçta 3 galibiyet aldırdı takıma.delgadoyu kaybedioruz artık.ama hiç kimse kusura bakmasın 30 yaşındaki bi adam yüzünden 24 yaşındaki bi yeteneği kaybetmek bana koyuyo.devre arasında ikisinden biri gitmezse havlu atarız lige.benden sölemesi.ikinci transfer faciasıda runje.sabredelim dedik adamın kariyeri var dedik.bi çok kişiye karşıda savundum.ama yeter artık.maç boyunca beşiktaş kalesini bulan tek şut var o da gol oldu varmı böle bişy ya.dün canizaresi izledim barca maçında adam tek başına kafa tuttu ronaldinhoya,etoya,decoya vs..bu kaleciyle biz kadıköye gidersek şimdiden söylüyorum tarihi fark yeriz.alex gol manyağı eder bunu.bunca transfer hatasının içinde bi de klebersonun kahrını çekioruz.adam resmen pasif oynuo.kleb d.ortasaha olarak oynatılıo ceyhunda ofansif orta saha olarak oynadı.ama ben kleble ceyhunun girdiği bi ikili mücadele hatırlamıorum.bu kadar olumsuzluğa rağmen bu takım şampiyon olursa o da formanın büyüklüğünden olur başka bişyden deil.ben tiganayı eleştirmiorum.adam elinden geleni yapıo tam rayına koyuyo kendine göre işleri yönetim bi hamleyle bozuo bütün planlarını.aynı şeyi eziklerde yaşıo.ii giden takıma 4 yeni oyuncu getirdiler takımın içine ettiler.eğer adamların yedek bıraktığı volkan bizde olsaydı rahat şampiyon olurduk.. |
Yarın ne olacağını bilemeyiz. Bekleyelim görelim arkadaşlar, bu klüp yüz yılı aşkın süredir var. Kimler gelip geçti düşünsenize. Acımızda oldu keyfimizde. Ve umuyorum ki keyifli günler çok kısa zamanda bizimle olur. Biz desteğe devam edelim de gerisi günahkarın boynuna! |
ankaragücü maçı çok farklı bitebilirdi..ancak maçın ikinci yarısında sanki oyuncular çska maçını düşünmeye başladı gibi geldi bana..ama olsun 1.devre çok güzel oynadı takım..demekki böyle de oynayabiliyorlar..bunu tüm maça yaydıkları an olay bitmiştir.. |
Alıntı:
İmzamı atarım.Ayrıca Mehmet Sedef de o kadar top çaldı.Kimse beğenmiyor ama Kleberson'un defansif eksikliğini büyük ölçüde Mehmet Sedef kapatıyor.Trabzon maçında Kleberson yine vardı ama M Sedef yerine Ricardinho oynuyordu.Gördük orta sahanın halini. |
----------------------cordoba--------------------- --------------ronaldo-----------zago-------------- ibrahim t.--------------------------------ibrahim ü. ----------------gunti------delgado------------------- burak-----------------rico----------------ibrahim a. ----------------------nobre------------------------- çok hoş olurdu dimi. ilker ateşin yazısından esinti. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ricardinho-Delgado-Burak Yilmaz'dan olusan bir orta alanin arkasina Vieira veya Gattuso'yu koysan da is yapmaz, bu Kleberson'un sucu degil. |
Türkiye`de Saat: 13:38 . |