![]() |
ankaragücü maçı yeni bir baslangıç,zor maçlar geride kaldı,artık puan kaybına tahammülümüz yok |
seriye bağlıcamıza ve rekor kırıcağımıza inanıyorum |
artık puan kaybı istemiyoruz... umarım ii bi sonuçla ayrılırız sahadan |
BENİM ONBİRİM ----------------------------Runje-------------------------------- -----------------Toraman--------------Koray--------------------- A.Güneş------------------------------------------------Üzülmez-- --------------------------Kleberson------------------------------ ----Burak-----------------------------------------------İ.Akın---- --------------------Delgado---------Ricardinho------------------- ---------------------------Nobre--------------------------------- Ama biliyorum Tigana böyle çıkmayacak maça. TİGANA'NIN MUHTEMEL ONBİRİ ----------------------------Runje--------------------------------- -------------------Koray--------------Baki------------------------ Toraman------------------------------------------------Üzülmez-- ---------------------------Kleberson------------------------------ -------------Burak-------------------------M.Sedef--------------- --------------------------Ricardinho------------------------------ -------------------Nobre-------------Bobo(G.Güleç)--------------- |
bi aksilik olmaz inşşş |
Bu mac bizim 3:0 görceksiniz ! |
Alıntı:
|
hayırlısı neyse o olsun dilerim hayırlısı kazanmamızdır. |
Bu maçı Kesinlikle kazanmak zorundayız.Daha fazla puan kaybına tahammülümüz yok artık.Aksi takdirde Tiganaya yol görünüyor... |
______________Runje________________ --Toraman-------Koray---Baki-------Üzülmez ----------Kleberson-----Fahri----------- --------Burak-------Ricardinho--------Sedef(??) ------------------Nobre--------------- aslında kadro bana göre bu olmaması lazım ama tigana %90 bu kadro ile çıkıcak gibime geliyor |
Türkiye`de Saat: 14:03 . |