R€D-D€V!L-1903 | 24-09-2006 10:38 | delgado ve ricardinho bugun beraber oynamayacak Tigana nedeni açıkladı!
Demirören, Tigana’nın, “Ricardinho ve Delgado’yu birlikte oynatmam” sözlerinin sebebini sordu ve kendini rahatlatan yanıtı aldı. ‘Hedefimiz büyük’
Teknik direktör Tigana’nın geçtiğimiz günlerde iki yeni transfer Ricardinho ve Delgado ile ilgili olarak yaptığı açıklamalar yönetimi harekete geçirdi. “İkisini aynı anda oynatmam” sözlerinden camianın bir hayli rahatsız olması üzerine kolları sıvayan Siyah-Beyazlı ekibin başkanı Yıldırım Demirören’ın Fransız hocayla bir araya gelerek gelişmelerle ilgili olarak görüştüğü belirtildi. Mutlaka bu konuya çözüm bulunmasını isteyen Demirören’in, “Büyük hedeflerimiz var ve önemli transferler yaptık. Bu kadroyu en iyi şekilde kullanacağınıza inanıyoruz” dediği öğrenildi. ‘Yanlış anlaşıldı’ Delgado’yu Tigana’nın isteği doğrultusunda transfer ettiklerini, Ricardinho’nun ise Dünya Kupası’nda Brezilya forması giydiğini hatırlatan başkan, “Bu futbolculara yer açmak teknik heyetin işi. Bu tür söylemler taraftarımızı da yanlış yönlendiriyor” diye konuştu. Tecrübeli teknik adam ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtip, “Ben şu anki performanslarına göre birlikte oynayamazlar dedim. Uyum sorununu aşıp eksiklerini giderip form tuttukları andan itibaren elbette bir arada oynama şansı bulacaklar. Ancak bunun için sadece biraz zamana ihtiyaç var” dediği öğrenildi.
Kaynak: Fanatikbu macı alırız tigana mantıklı açıklama yapmış 2 veya 3 maça birbirlerine alışırlar tiganada oynatır tiganaya güveniyorum ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ |