![]() |
gol yemeden bitiremez bunlar ya |
kolay maçlar arka arkaya oynanınca alınan galibiyet serisi ile takıma da moral gelir.Erciyes'in bizi zorlayacağını sanmam heleki cenksiz.Nobreden ligde siftah bekliyorum.. |
BIKERE DE GÜNDÜZ OYNAMAMIZ iyi oldu |
Merhaba; Kendi açımdan maçın gündüz maçı olmasına sevindim biraz popilist bir yaklaşım olacak ama :) her şekilde iftar yada teraviye denk gelecekti. Maç ile ilgili yorumlarima gelecek olur isek. K. Erciyes sezonun en istiktarsız ve oturmamış takımı görüntüsü içerisinde disiplinden uzak bir görüntü sergiliyorlar ben Beşiktaşımızın şartlar ne olursa olsun (tigana hatasi baki vs.. gibi :) ) bu maçı rahat kazanacagından bir endişem yok. tek endişem bu maçtada sistemin üzerine bişi katamadan kuru galibiyetle istanbula dönmek ve lige devam etmek olacaktır. |
bu maçta defans iyi bir sınav verir ofans gücü yüksek bir takım |
Bu maçıda alıp artık lige daha çok ağırlığımızı vermeliyiz.Vermememiz gereken maçları verdik şimdi tutunamazsak ileride dahada kötü sonuçlar doğurabilir.Bu hafta yenersek erciyesi baya iyi olacaktır.SPekülasonlarıda ortadan kaldırırız. |
bu maçı alıp artık serilere başlamalıyız bence bu maçı farklı kazanacaz çünkü erciyes in durumu bayağı bi kötü inşallah farklı kazanırız |
Alıntı:
|
bi kerede gol yemeden yenelimde |
Fikstüre bakıyorum da bizi belki zorlayabilecek antalya,rize deplesmanları olabilir.Fenerbahçe deplesmanını saymıyorım her zamnki gibi:) inanıyorum bu sene çok acyip şeyler olmazsa bizde biraz germezsek oyuncuları şampiyon oluruz.Bu fikstürde daha kötüsünü yapma şansımız yok.... |
Türkiye`de Saat: 01:14 . |