![]() |
8.Hafta K.Erciyes 1-1 Beşiktaş (1Ekim Pazar ) http://www.radyospor.com/pic_lib/kay...sspor_logo.jpghttp://www.superspor.com/images/takimlar/logo/102.gif K.Erciyes-BEŞİKTAŞ 1Ekim Pazar 8.hafta 16:00 hakem:İsmet Arzuman maç ile ilgili yorumlarınızı buraya yapabilirsiniz |
besiktasin bu maci alip seriye gecmesi lazim bakildiginda rakiplerinin durumu ortada eger iyi bir seri tuturulur ve oyuncularin oz guveni guclenirse sampiyonluk gelir |
evet bi seri olması ve takımın kendine güveninin gelmesi lazım. erciyes maçına cska maçının yorgunluguyla çıkıcaz bide. inş. bi kaza olmaz normal sartlarda erciyesi rahat yeneriz zaten .... |
bana kalırsa K.Erciyes Maçında gol show yapması lazım bizim takımın zira bu sene ligden düşecek ilk takım erciyes haydi KARAKARTAL GÖSTER PENÇELERİNİ |
Galibiyet bekliyorum önemli oyuncularından Cenk te kırmızı kart gördü... |
Yenmemiz lazim artik uc yenilgiden sonra yenilgi yuzu gormek isemiyoruzz |
walla daha deplasman galıbıyetımız yok denızlı macı dısında inş alacaz bu macı erciyesin kotu zamanı bu zamanlar |
erciyes maçında 90 dk disiplinli oyundan kopmadan oynamalıyız.ayrıca burakın kanatlardan gelip nasıl gol pozisyonlarına girdiğini görüyoruz. aynı şekilde ibrahim a. da sol tarafa yerleştirip sol tarafa işlerlik kazandırılmalı. ya ankaragücü maçını izliyoruz dk.20 durum 2-0 sonra pozisyonlar var ve ilkyarı 2-0 bitiyo. ondan sonra takım bitik takım bir türlü yürümüyo.tigana biran evvel sistem değişikliğine gitmeli yoksa bir maç rico bir maç delgado olmuyo aynı anda oynamalılar zaten takımda maç boyu birkez duvarpası yok böyle giderse ikisinden birini küstürüp şevkini kırıcaz. |
zorlu maçlardan sonra kazanılması gerken maçlar maratonuna girdik ben kazanacıgımızı düşünüyorum koray 6 hafta yok inş. gökhan yetisir ölede umuyorum..kesin yeriz bitane ama kesin kazanırızz....bu arada en güçlü silahları cenkte kırmızı görmüş bu bizim için büyük bir avantaj haydi beşiktasım.. |
artık kaybetmek gibi bir lüksümüz omadığından bu maçı alacağımızı düşünüyorum.. Maçın 16.00 da olması hiç ii olmadı yalnız. |
bekle kayseri geliyorum bu çarşı 58 kayseride bu hafta |
1 macda GOL YEMEDEN FARKLI YENELIM |
kaybadersek sezonu öldürürüz. |
Cenk ve kaleci Zafer kırmızı kart gördü.Artık o yüzden çok rahat kazanmamız lazım.Bu arada maç 16.00'daymış.Benim de o saatte dershane vardı ya.Ekicez mecburen.Federasyon salak salak iş yapmış.Fener'in maçı da 20.30'da ne alaka 16'ya koydular anlamadım.Değişir inşallah. |
kazanacaz ama NEDEN MAC SAATI ERKEN???? 16 da mac mi oynanir yaws... |
çok zor maçç ama aqlmamız gerekiyoo başka seçenek yok artık bi seri yakalamamız lazım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
seriye devam etmek lazım,allahtan bu ara zor maçımız yok ligde |
7 haftada 9 puan kaybettik zaten. bundan sonraki maçlarda alınacak beraberlikler bile malübiyet demektir. |
Alıntı:
Neyse artik isyerinden izin alacaz o gun! |
defasımız sakatlaradan dıolayı zorlanabilir çünkü erciyes ne kadar da kötü olsa ligimizin ofasn olarak iyi oynayan takımlardan biri çok dikkatli olmak lazım |
k.erciyes, bu sezon en kötü oynayan takımların başında geliyor, üstüne üstlük bize ters gelen en önemli oyuncuları cenk de yok, ankaragücü maçının ilk yarısındaki oyunun 30 dakikasını sergilememiz dahi, onları yenmemiz için yeter... |
puan kaybına tahammülümüz kalmadı,zor maçları bitirdik neredeyse,artık 3 puanlar arka arkaya gelmeli,erciyes maçında zorlanacağımızı sanmıyorum,her seferinde böyle diyorum ama yine 3 farklı maç kazanamıyoruz bir türlü:) |
maçı alacaz...başka bi alternatif yok |
artı tempolu bir takım görmek istiyorum ibrahim a. ve serdar özkan oynatılmalı |
arkadaşlar yeni açık kombinesi ile eski kombinemi takas etmek isteyen var mı acaba. |
iyi bir kadroyla bu maçta zorlanmayız hem cenk de yok |
ya tigana artık bıktırdı. şu takım nasıl zevk vermiyo anlamıyorum |
yine puan kaybına uğramamamız gereken bi maç serinin başlaması moral açısından da çok önemli, artık iyi futbol da görmek istiyoruz duy sesimizi mösyö |
gol yemeden bitiremez bunlar ya |
kolay maçlar arka arkaya oynanınca alınan galibiyet serisi ile takıma da moral gelir.Erciyes'in bizi zorlayacağını sanmam heleki cenksiz.Nobreden ligde siftah bekliyorum.. |
BIKERE DE GÜNDÜZ OYNAMAMIZ iyi oldu |
Merhaba; Kendi açımdan maçın gündüz maçı olmasına sevindim biraz popilist bir yaklaşım olacak ama :) her şekilde iftar yada teraviye denk gelecekti. Maç ile ilgili yorumlarima gelecek olur isek. K. Erciyes sezonun en istiktarsız ve oturmamış takımı görüntüsü içerisinde disiplinden uzak bir görüntü sergiliyorlar ben Beşiktaşımızın şartlar ne olursa olsun (tigana hatasi baki vs.. gibi :) ) bu maçı rahat kazanacagından bir endişem yok. tek endişem bu maçtada sistemin üzerine bişi katamadan kuru galibiyetle istanbula dönmek ve lige devam etmek olacaktır. |
bu maçta defans iyi bir sınav verir ofans gücü yüksek bir takım |
Bu maçıda alıp artık lige daha çok ağırlığımızı vermeliyiz.Vermememiz gereken maçları verdik şimdi tutunamazsak ileride dahada kötü sonuçlar doğurabilir.Bu hafta yenersek erciyesi baya iyi olacaktır.SPekülasonlarıda ortadan kaldırırız. |
bu maçı alıp artık serilere başlamalıyız bence bu maçı farklı kazanacaz çünkü erciyes in durumu bayağı bi kötü inşallah farklı kazanırız |
Alıntı:
|
bi kerede gol yemeden yenelimde |
Fikstüre bakıyorum da bizi belki zorlayabilecek antalya,rize deplesmanları olabilir.Fenerbahçe deplesmanını saymıyorım her zamnki gibi:) inanıyorum bu sene çok acyip şeyler olmazsa bizde biraz germezsek oyuncuları şampiyon oluruz.Bu fikstürde daha kötüsünü yapma şansımız yok.... |
Türkiye`de Saat: 10:07 . |