![]() |
[quote=mute;132597] Alıntı:
|
0-3 bitcek bunu BURAYA YAZIYORUM |
2-4 bol golllu mac olacak |
nobre boş geçmez |
kesin kazanacaz aha buraya yazıom 1-2 veya 1-3 kesin yeriz bitane:):) |
Alıntı:
----------------------------murat ş.---------------------------------- -------------------gökhan z.---------ibrahim t.------------------------ ali t.------------------------------------------------------ibrahim ü.--- ----------------------serdar ö.-------fahri---------------------------- burak-------------------------rico---------------------ibrahim a.------- ------------------------------nobre----------------------------------- eksik oyunculardan sonra ancak böyle kadro ve sistem ile çıkılmalı ve de ibrahim a. ve burak savunmanın arkasına sarkıp içeri girip gol aramalı yada karambol oluşturup nobreye asist yapmalılar. |
kleb in yerine inş. fahri oynar.serdarı oynatcaksada ikinci yarı düşünmeli.diğerleri yine aynı olur kesin.BU maçı kesin kazanmamız lazım.moral ve puan açısından kazanmak şart. 1 0 olsun bizim olsun |
Bu Gökhan Güleç futbolcuysa ben futboldan anlamıyorum... |
destekleyen halen varmı şu bill cosby kılıklı şaklabanı?????????? Ricardinho kadar kafasina taş düşsün! |
çok kötü oldu ya acayip sinirliyim ayıp be bu ne dikkatsizlik son dakikada gol mü yenir rezillik başka bir şey deil bu maçtan sonra bi istifa gelir gibi hissediyorum küçük bi ihtimal de olsa olabilir... |
TIGANA ISTIFAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Yeter bundanc ektigimiz artik. Bu takimmi UEFA da Final oynayacak? Hic gülecegim yoktu. Baslarim tiganasina |
Rico neden niçin hangi düşünceyle çıkar?!!!!!!!!!! biri bana lütfen sakince anlatmaya çalışsın! |
Ulan tigana..!! seni buralara getirip hoca yapanın da senin de..!! burada durduğun her dakka bize zarardırçç ey yönetim zararın nersinden dönersen kardır.!! Yollayın bu herifi...kürdanlarını da runje sini de beraber postalayın gitsin.. antrenörsüz oynasak şimdiye çoktan liderdik..!!!! çıldıracağım..!!! |
Bua dam giderse hemen bende ona 100 tane Kürdan |
Tigana istifa et artık lütfen senin yüzünden maç falan seyredemiyoruz resmen kahroluyoruz nasıl iştir anlamadım 7 maçta 21 gol yiyen erciyes e 1-0 olunca geri çekiyosun takımı dikkatinizi çekmek istiyorum bu adam takımı küçümsüyo resmen. Serdar Kurtuluş u ön libero oynatıyo utnamadan bi de maç arasında bağrıyo ona sürekli yaa adamın mücadele gücü sıfır sonra da onu çıkartmıyo tek ayağa oynayan adamı(rico) çıkarıyo yok ya bunlar intihardır istediği oldu artık kendi gitmese de kovulur yeter artık!! |
evet arkadaşlar bu tiganayla bu kadar olur.adam resmen takımı sabote ediyor.bu kadar korkak bir futbol görmedim ben.rezil oluyoruz sayelerinde.tigana istifa edene kadar ben bu takımı seyretmeyeceğim abi. |
Rico neden niçin hangi düşünceyle çıkar?!!!!!!!!!! biri bana lütfen sakince anlatmaya çalışsın! |
Rico neden çıkar ben 3 sebep buldum bakalım size mantıklı gelecekmi 1- Tigana kovulmak istiyo 2- Tigana nın futbol anlayışında 2 fark gibi bi anlayış yok yani korkak 3- Rico ya takık kendi almadıya bi çok maçta çıkarıyo böle 65-70 dk.da |
Kendisi gitmez.. adam pişkin bir tüccar gibi. alacağı tazminatın hesabını yapıyor.. onu bu takıma getiren kimse.. o verecek tazminatını .. kulübün kasasından para çıkarsa yakasına yapışırız onların.. yıldırım demirören öde tazminatı cebinden.. ve öyle bir göndermelisin ki bunları... ve bir gün dahi durmamalı bu kürdan manyağı buralarda.. |
sinirden bayılmak üzereyim.... bugün maçtan önce demiştimki arkadaşlara,en tatlı gol son saniye atılan galibiyet golü,an acı golse son saniyelerde yenilen gollerdir diye.... lanet olsun ki aklıma gelen bugün başıma geldi ....bugün şunu anladımki bu beşiktaştan ne köy olur ne kasaba...sen kayseri erciyes gibi sefilleri oynayan bir takıma fark atamıyorsan yazıklar olsun senin gibi takıma ....ben mecburmuyum her hafta kalp çarpıntısı içinde maç izlemeye....hadi uefada tur geldi diye kötü futbolunu gölgeledin,peki bu maçtaki rezilliği nasıl gölgeleyeceksin... 1-0 öndesin,sanki maçı garantilemiş gibi defans yapmaya kalkıyorsun,,,her maçta aynı hataya düşüp gol yiyorsun... skorun 4-0,5-0 olur,tamam defans yap,ama sen 1-0 öndeyken neden maçı kendi sahanda kabul ediyorsun....pessssss...... olmaz bu kadar ya,bu haftaya kadar takımımı savundum,elbetteki savunmaya devam edeceğim ama gerçekten yakışmıyor bu skorlar ....sen şampiyonluğu hedefliyorsan kayseri gibi takım,senin çerezin olmalı....eğerki sen bu takıma puan verebiliyorsan,şampiyon olacağız falan diye sakın zırvalama demirören.... kimse gerizekalı değil,takımın durumu ortada.....takıma sahip çıkan ve şampiyonluk için çırpınan sadece taraftar var ortada.... gerisi yalan .... http://www.kartalhaber.net/forum/The...ify_inline.gif |
eğer bu yönetim bu tigana denen şaklabana desteğe devam ederse....!! şimdi atılacak forumdan, banlayacaklar küfürden.... neyse ya! Rico niye oyundan çıkar? çünkü Rico, tigana'nın...... nokta, nokta.. nokta. banlarsanız banlayın! |
Ne zaman takimi izlerken oh be baa süper oynuyor bu takim diyebilecegiz? |
Hiçbirşey demiyorum. Beşiktaş gibi büyük bi takım 1-0 ın üstüne yatıp, son dakikada gol yiyorsa denilecek birşey yoktur. |
tigana istifa edicekde bende ohgünleri görücem hic sanetmiyorum oyuncular gider tigana gitmes |
Bu adam gider oyunculari kötü oynadi ben napayim der. Kesin |
Tigana gitmedikçe bu takımdan hiç bi şey olmaz.. |
Adamin yaptigi aciklamay abakin Kadrom Yetersiz "Çok sinirliyim ve çok üzgünüm. Zira sonradan oyuna aldığım oyuncular artı hiçbir şey koymadılar oyuna. Artı lüzumsuz ve hiç gerekmeyen bir faul. Şimdi 15 günümüz var çalışmak için. Umarım birkaç oyuncuyu daha kazanırız. Yapmamamız gereken bir hatadan gol yedik. Maç neredeyse bitmişti." "Bugün biraz yorgunduk. Avrupa kupası’nda 120 dakikalık bir oyunumuz vardı biliyorsunuz. Orada çok zor ve ağır bir sahada oynadık." "Biz iki saatlik bir maç yaptık. Unutmayın ki geçen yıl bizim takımımızda Avrupa kupası maçı oynamamış, ikinci ligde oynamış oyuncular vardı." "Gençlerin haftada iki maç oynama alışkanlığı yok. Bu yüzden geniş bir kadroya ihtiyacım var diye hep söylüyorum. Umarım bu arada bazı oyuncuları kazanırız, bazı sakatlarımızı yakalarız." "Gazetelerde yazan şeylere yorum yapmıyorum. Biliyorsunuz ki bazı yazarlar gece rüya görüp, ertesi sabah düşlerini yazıyorlar. Biraz daha ciddi olmak lazım." "Yeni nesil Türk oyuncuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Burak, Serdar, Gökhan, Mehmet.. Bunların hepsi çok genç. Daha önce hiç çalışmamışlar. Biz şimdi büyük idmanlar yapmalıyız. Daha önceden alt yapı alabilselerdi çok iyi olurdu. Mesela Henry ve Guily onların yaşındayken hazırlardı." "Puan farkı açılıyor. Biliyorum, farkındayım ama çok üzgünüm. Napabilirim ki? Seçimim yok. Kadro açısından." |
[quote=Kartal1989;134198]Adamin yaptigi aciklamay abakin Kadrom Yetersiz "Çok sinirliyim ve çok üzgünüm. Zira sonradan oyuna aldığım oyuncular artı hiçbir şey koymadılar oyuna. Artı lüzumsuz ve hiç gerekmeyen bir faul. Şimdi 15 günümüz var çalışmak için. Umarım birkaç oyuncuyu daha kazanırız. Yapmamamız gereken bir hatadan gol yedik. Maç neredeyse bitmişti." sen 1-0 in ustune yat ondan sonra konus "Bugün biraz yorgunduk. Avrupa kupası’nda 120 dakikalık bir oyunumuz vardı biliyorsunuz. Orada çok zor ve ağır bir sahada oynadık." avrupada takimlar haftada 2 gun oynuyorlar "Biz iki saatlik bir maç yaptık. Unutmayın ki geçen yıl bizim takımımızda Avrupa kupası maçı oynamamış, ikinci ligde oynamış oyuncular vardı." "Gençlerin haftada iki maç oynama alışkanlığı yok. Bu yüzden geniş bir kadroya ihtiyacım var diye hep söylüyorum. Umarım bu arada bazı oyuncuları kazanırız, bazı sakatlarımızı yakalarız." Genis Kadromu kimde var turkiyede boyle genis kadro "Gazetelerde yazan şeylere yorum yapmıyorum. Biliyorsunuz ki bazı yazarlar gece rüya görüp, ertesi sabah düşlerini yazıyorlar. Biraz daha ciddi olmak lazım." sadece tigana anliyor Turkiyede futboldan "Yeni nesil Türk oyuncuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Burak, Serdar, Gökhan, Mehmet.. Bunların hepsi çok genç. Daha önce hiç çalışmamışlar. Biz şimdi büyük idmanlar yapmalıyız. Daha önceden alt yapı alabilselerdi çok iyi olurdu. Mesela Henry ve Guily onların yaşındayken hazırlardı." kendini ne saniyor bu adam tutturmus bir henry "Puan farkı açılıyor. Biliyorum, farkındayım ama çok üzgünüm. Napabilirim ki? Seçimim yok. Kadro açısından." Secimin Basit istifa |
tiganaya artık konuşmayacağım ben konuşmaktan bıktım,yönetim bu adamdan bıkmadı.Bütün maçı ligin en kötü takımı olan erciyesle başa baş oynadık ve bulduğumuz golde nobre ve gökhanın özel çabaları ve şanslarıyla olan goldu.Hele ikinci yarı neydi ya!!Resmen aksımpaşaspordan farksız,erciyes antalya ile kümede kalma avaşı verebilecek bir takım,yazıklar olsun tiganasında herşeyinede.Hadi hal biri çıksın savunsun ve destek desin... |
tigana ...... git artık yaw valla macı izlemedim iykide izlememişim yeter artık AŞKIMIZ RENKLERE SİZLERE DEĞİL |
Erciyesspor: 1 Beşiktaş: 1 UEFA Kupası`nda gruplara kalan Beşiktaş, Kayseri Erciyesspor ile 89. dakikada yediği golle 1-1 berabere kaldı. Stat: Büyükşehir Belediyesi Atatürk Hakemler: İsmet Arzuman xx, Cemal Gemici xx, Timur Direkler xx Kayseri Erciyesspor: Fadhel x, Emre x, Djaloviç x, Timuçin x (Dk. 63 Lazarov xxx), Bouazizi xx, Gökhan Kök x, Cem x, İlkem x (Dk. 83 Serge Die x), Toth xx, İlhan x, Güven x (Dk. 60 Mustafa Sarp x) Beşiktaş: Runje xx, İbrahim Toraman xx, Gökhan Zan xx, Baki xx, İbrahim Üzülmez xx, Fahri x, Serdar x, Burak Yılmaz x (Dk. 76 İbrahim Akın x), Richardinho xx (Dk. 71 Mehmet Sedef x), Nobre xxx (Dk. 49 Gökhan Güleç x), Bobo xx Goller: Dk. 14 Nobre (Beşiktaş), Dk. 89 Lazarov (Kayseri Erciyesspor) Sarı kart: Dk. 45 Djaloviç (Kayseri Erciyesspor) İlk yarı Turkcell Süper Lig´de, Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçının ilk yarısı, siyah-beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmaya her iki takım da temkinli başladı ve maçın ilk 10 dakikası karşılıklı ataklarla geçildi. 14. dakikada Gökhan Zan defansın arasından sıyrılarak meşin yuvarlağı Nobre´nin önüne bıraktı. Kayseri Erciyesspor defansı ofsayt olduğu gerekçesiyle duraklayınca kaleci ile karşı karşıya kalan Nobre´nin vuruşunda top filelerle kucaklaştı: 0-1 21. dakikada Güven´in derinlemesine pasında topla buluşan Timuçin´in uzaktan sert vuruşunda top kaleci Runje´de kaldı. 31. dakikada Bobo´nun yumuşattığı topa Burak Yılmaz, ceza sahası dışından sert vurdu. Kaleci Fadhel meşin yuvarlağı son anda kornere çeldi. 34. dakikada ceza sahası çizgisi üzerindeki İbrahim Toraman´ın ortaladığı topu, Bobo´dan önce araya giren Toth uzaklaştırdı. 44. dakikada İlkem´i geçerek ceza sahasına giren Fahri´nin dar açıdan vuruşunu kaleci Fadhel kontrol etti. Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş´ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayseri Erciyesspor hızlı başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda her iki takım da vasat bir futbol ortaya koydu. 76. dakikada sağ kanattan serbest vuruş kullanan Lazarov, ceza sahasına ortaladı. Bouazizi´den önce araya giren Gökhan Zan topu kafa ile uzaklaştırdı. 85. dakikada İbrahim Akın´ın ceza sahası çizgisi üzerinden ortasına Mehmet Sedef vurdu. Meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı. 88. dakikada sağ kanattaki İbrahim Akın Bobo´yu gördü. Bobo´nun ceza sahasını dışından sert vuruşunda top Kaleci Fadhel´in solundan az farkla auta çıktı. 89. dakikada Emre Toraman topu defansın arasından sol çaprazdaki Lazarov´a çıkardı. Ceza sahasına giren Lazarov´un düzgün vuruşunda meşin yuvarlak filelerle kucaklaştı: 1-1 Karşılaşma başka gol olmayınca 1-1 berabera sona erdi. Maçtan notlar Turkcell Süper Lig´deki Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş maçında, siyah-beyazlı takımı İstanbul´dan ve çevre illerden gelen yaklaşık bin 500 taraftarı destekledi. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı´ndaki maçta, Kayseri Erciyesspor´u yaklaşık 7 bin kişi izledi. İstiklal Marşı okunduğu sırada Beşiktaşlı taraftarlar, ´´Kalbimizdesin spastik Erol´´ yazılı pankart açtılar. Kayseri Erciyesspor´da teknik direktör Mustafa Uğur´un istifa etmesi nedeniyle takımın başında sahaya antrenör Alaattin Demirözü çıktı. Karşılaşmanın güvenliğini yaklaşık 2 bin polis ve özel güvenlik görevlisi sağladı. Maçı, Kayseri Valisi Osman Güneş ve Beşiktaş Asbaşkanı Murat Aksu birlikte izledi. |
benim icin ahmet mehmet degil BEsiktasin basarisi onemli is yapmayanlar yapacak olanlarin onunu kesmesin Lutfen |
erciyese bile zorlanıyoruz,gülmeyecek mi hiç yüzümüz |
Gordukki bu takimda hic is yok...tigana biran once kaybolsun gitsin...Zaten olan oldu. Bu seneyi de erken kapattik... |
hem tigana hem yönetim defolsun....yeter artık ulan....her sene hüsran.....gidip lig sonuncusunu yenemiyorlar...bir de utanmadan konuşuyorlar....... |
bu adam hangi kadro yetersizliginden bahsediyor Allah askina erciyessporun kadrosu cok mu yeterli de son dakikada beraberligi yakalayabiliyor.. sogutuyorsun beni tigana.. Besiktasimin maclarini izlemekden sogutuyorsun beni, sidiye kadar hep destekledim seni (baki israrin haric) ama artik tükenmek üzereyim.. tam bir rezaler asaletli bir takimin teknik adamina yakismayan kacamak cevaplar.. yeterli kadrosu yokmus.. baselin maclarini izle de delgado dan nasil yararlanilirmis ögren.. brezilya milli takim gecmis dönem maclarini izle de rico dan nasil faydalanilirmis ögren.. bilmemek ayip degil ögrenmemek ayip.. dostcakalin.. |
evet arkadaşlar yine aynı senaryo ((((aldım sazı elime vurdum teline teline arkadaşlar yapmayın etmeyin lafa nerden başlasam bilmiyorum ama ortada bi gerçek var takımda son vuruş ustası yok yani ailton gibi ailton bak son nancy maçında kaç kere bobo kaleciyle karşı karşıya kaldı atamadı 1 kere gökhan güleç bir kere nobre aynı pozisyonu yakaladı atamadı oysa ailton karşı karşıya kaldığında sol ayağının dışıyla mükemmel bırakıyordu hatırlarsınız boltona attığı golu son vuruş ustası yok her maçta bu kadar rahat pozisyonlar bulamayız hey tigana madem alınan her oyuncudan haberin senin isteğinle alındı peki alınan oyuncular arasında kanatlarda oynayacak kaç oyuncu var nobrenin özelliklerini biliyorsunda neden nobreye göre kanat oyuncusu alıp kampa katmıyorsun nobreye delgado ara pası atsın diyemi nobreyi aldırdın senin tranfer politikanmı yoksa bu yönetimin transfer politikasımı anlamaım ve bu tranferi aklım almadı biri bana banlatsın bir hafta sonra kupa maçımız var sen robert laurenti bir hafta takımda tutuyorsun ailtonu neden kaynaştırmaya çalışmıyorsun TABİKİ GÖNLÜM BEŞİKTAŞIN BAŞARILI OLMASINDAN YANA AMA NE YAZIKKİ BUNLARDA GERÇEK YANİ FORVETTE HAVA TOPU HAKİMİYETİ OLAN Bİ FUTBOLCU VAR AMA SAHADA KANAT OYUNCULARI YOK SAHADA ARA PASI ATABİLEN 2 OYUNCU VAR(delgado ve kle) AMA SON VURUŞ GABİLİYETİ OLAN OYUNCU YOK ..ondan sonra ne olcak beyler kısa kısa geçeyim taraftar bağırmaya başlıcak yönetim istifa yönetim istifa diye yönetim çıkacak biz sonuna kadar tigananın arkasındayız uefadan eleceğiz ve türkiye kupasındanda tigana gitcek yirene biri gelicek oda ben bu takımı kurmadım ama elimden gelini yaparım lig sonuna kadar sonra gelsin yine 15-20 tranfer daha ne olcak bi sene daha böle yaparlarsa sonumuz galloşsaray gibi olur borç batağı TÜM BEŞİKTAŞLILAR GİBİ BEN BU FİLMİ BİR YERDE GÖRMÜŞTÜM AMA HADİ HAYIRLISI HEP DESTEK TAM DESTEK ...)))) evet arkadaşlar ben bu yazımı ne zaman yazdım biliyormusunuz kelime editlenmiştir a üye olduktan tam 1 hafta sonra yazdım yani 22 tem 2006 gibiydi yanılmıyorsam hatta bana özel mesaj gönderenler oldu forumda kapıştığım renkdaşlarım oldu ...ahhhhh ahhhh kime dert yanalım yaaa BU BENİM BAŞKA TOPİC tamam maya tutmadı diyelim sonra aynı filmi seyretmekten bıkıyorum artık kardeşim yönetim istifa sesleri yönetim çıkıyor biz hocomızın arkasındayiz diyip 1 hafta sonra gönderiyor yenisi geliyor bu takım benim kurduğum takım değil deyip futbolcu gönderiyor borç olmuş 100 milyon dolarların üstünde bu saaten sonra geriye dönüş yok bi teknik direktör daha gönderip yenisini getirip 10-15 futbolcu daha alırsak galloş sarayı geceriz ... |
YÖNETİMMMMMM İSTİFAAAAAA TİGANAAAAAAA İSTİFAAAAAAAAA |
ben uzun uzun destan yazmicam...tigana tigana diyenler görsün..yönetim ve tigana biran önce bu takımdan uzaklaşmalı... |
bu takıma teknik tröktörü varken ezikler 56 mı ne attı ben bıktım yaa 3 senedir stres moralimiz hep bozuk cebimizdeki parlarla forma alıyoz kombine alıyoz bumu karsılıgı allah belanızı versin runje baki seninde tigana seninde ugursuz baskan seninde ocakta depinizin canı cehennneme bize kan kusturmaya hakkınız yok yeter ya aglamak üzülmek kardesimiz oldu:( |
Türkiye`de Saat: 13:01 . |