![]() |
üst üste birkaç galibiyetle zirveye kuruluruz, çünkü fenerbahçe daha zorlanabileceği hiçbir maça çıkmazken biz 2 derbi ve lider vestel manisa'yla oynadık, ezikler daha çok puan kaybedecek ve bu sezon şampiyon olan takım öyle rekor puanlar toplayamayacak... |
galibiyet serimiz için çok önemli, normal şartlarda farklı kazanmamız lazım ama 1-0 olsun bizim olsun |
ya bune şans ya biz kimle oynıcak olsak hoca değiştiriyo. erciyeste hoca değiştirmiş.... inşaallah sorun olmaz |
5 te devre 10 da biter buda ERCİYES'e yeter |
sakatlarımız iyice çoğaldı,ama moralimiz yerindedir.erciyes maçında zorlanmayız,inşallah uzun süredir beklediğimiz farklı skoru buluruz |
Elimizde iki tane çok önemli futbolcu var: Ricardinho ve Nobre. Bu oyuncuları en iyi şekilde kullanabilmek için kanatlarımızın işlemesi lazım. Rico kanatlardan kaçan oyuncuları attığı arapasları ile besleyecek, kanatlar da Nobre'yi ortalarla besleyecek. İşte bizim ofanstaki en büyük problemimiz bu. KANATLARI KULLANAMIYORUZ. Ne yapıyoruz rakibi göbekten delmeye çalışıyoruz. Ama sorun şurda: elimizde göbekten atılan pasları değerlendirecek nitelikte forvet yok. Nobre ve Bobo bu özellikte forvetler değil, Gökhan Güleç ise henüz yeterli değil. Şu anda yapmamız gereken şey kanatları kullanmaya çalışmak. Ocak ayına kadar trasfer yapma imkanımız olmadığına göre Tigana şu anki sistemdeki ısrarından bir an önce vazgeçmeli. |
tek forvet çözüm olabilir bu hafta değil ama önümüzdeki hafta denemeli nobre nin arkasına delgado ve ricardinho sağlam da bir orta saha yeri gelince üç forvet yeri gelince kalabalık orta saha top sende olunca orta yaparsın pozisyonda bulursun |
bir kayserili olarak bu maçı staddan izlemek çok güzel olacak.tuttuğum iki takımı mücadele ederken görmek çok güzel oluyo.bu maç için sölüyorum iyi olan kazansın |
tigana inşaallah akıllı bir kadro sürer zaten çok eksik var fahri ile ibrahim a. yararlanır. |
tıgana trabzon macı gıbı ıntıhar tessebus eden bı kadro cıkartmassa rahat yeneriz.eksıkler onemlı ama genıs kadromuz var.ercıyeste hoca degıstırmıs yenı hocasını bılmıyorumda hep bıze denk gelıyor ya buda.kayserıde ogrencıyım macı ıple cekıyorum dıyebılırım. |
ercıyes macının bılet fıyatlarını bılıyomusunuz arkadaslar |
Erciyesde Mustafa Ugur(antrenor) Istifa etti. Daha yerine kimse gelmedi benim bildigim. Bu maci hem FARKLI hem GOL YEMEDEN bitirmemiz lazim. |
gene saç baş yolarız.. kötü futbola devam ederiz. şansımız yanımızda olursa yeneriz yoksa kaybederiz...verdiğimiz pozisyonlardan dolayı rakip iyi futbol oynuyo gibi gözükür |
Alıntı:
|
bizi kimse tutamaz... :) |
Ramazan Serdar Kurtuluş---Gökhan Zan---İbrahim Toraman---İbrahim Üzülmez Serdar Özkan---Mehmet Sedef Ali Tandoğan---Ricardinho---İbrahim Akın Nobre YEDEKLER: Runje, Mustafa Doğan, Fahri, Delgado, Burak, Gökhan Güleç, Bobo NOT: Tigana'nın bu hafta Erciyes maçında çıkaracağı 11'i ve sistemi kestirmek çok zor değil. Ama ben olsam böyle yapardım. Ona güvenmiyorum. |
insallah yeneriz |
en az 3 farkli yeneceyiz |
[quote=Toprak;132580] Ramazan Serdar Kurtuluş---Gökhan Zan---İbrahim Toraman---İbrahim Üzülmez Serdar Özkan---Mehmet Sedef Ali Tandoğan---Ricardinho---İbrahim Akın Nobre allah'tan teknik direktörümüz sen değilsin...:D :D |
bu maçta delgado oynayabilecekmi |
2-1 kaybederiz.bence çünkü bu takım sadece ama sadece inönüde oynuyor biraz oda taraftarın sayesinde. trabzonu ve gsyi düzelttik şimdi sıra erciyeste |
walla gene 2-0 öne geçeriz de gerisini bilmyorum.... |
Yeneriz Kayseri macini biz aliriz diye düsünüyorum nedenine gelince uefa da gruplara kaldik bu takim üzerindeki gerginligi atmistir ayrica sakatliklar nedeni ile hoca degisiklik yapacaktir mesala fahri, serdar, ibrahim akin, gibi oyunculara sans dogacaktir onlarda bu sansi cok iyi degerlindirmeliler dolayisi ile biz bu maci aliriiiiz. bir sifir olsun bizim olsun . üf ya kayseri deyince pastirmali yumurta geldi aklima :D slm |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kesin yeneriz canım eciyesi yenmeyeni dövüyorlar:) |
bence yeneriz.skor tahminim 3:1. delgado oynarsa kesin gol atar. |
Bu haftada erciyesi yenip çıkılımızı sürdürmemiz lazım yarıştan kopmamak açısından delgado iyileşirse taktik değişiyor.İleride Nobre tek forvet arkasında serbest Ricardinho ile Delgado güzel taktik aslında hadi görelim bakalım neler olacak... |
bu maçı alırız rahatlıkla....cska maçında moral bulmuşken kayseride puan bırakacak halimiz yok elbette.... skor nasıl olur bilemem ama,ben bu maçta gol show görmek istiyorum.... ve bu maçta umarım runje kalesini gole kapatır..... |
Alıntı:
|
Benin bildiğim Tigana bu kadroyu çıkarır. ----------------------------Runje---------------------------- Toraman-----------Zan---------------Baki-------------Üzülmez --------Burak--------------Serdar----------Sedef------------- --------------------------Ricardinho-------------------------- ---------------Nobre------------------Gökhan---------------- Serdar'ın orada neler yapıcağını merak ediyorum.Zamanında libero oynamış bir oyuncu.Ön liberoda tahmin edilenden daha iyi olabilir.Umarım da öyle olur da iyi bir orta saha oyuncusu kazanırız. |
çok kritik bir maç bu maçı alırsak üst sıralara daha çok tutunuruz.. |
fahri oynayacaktır klebersonun yerinde,geri kalanlar aynı zaten,direk 11de serdarın oynatılması hata olur belki ikinci yarı |
Sakat oyunculara geçmiş olsun diyoruz ama göreceksiniz bu maç Beşiktaş için bir şans olacak. Beşiktaş rahat kazanacaktır maçı. |
ibrahim akın a destegimizi vermeliyiz.... buu cocuk kazanılmalı... |
slm arkadaşlar forumunuza yeni üye oldum ve forum hakkında fazla bilgim yok. ama Beşiktaşımızın adının olması forum'a üye olmama yetti açıkçası. Yarınki K.Erciyes-Beşiktaş maçına gelince, Beşiktaşımızdan öncelikle güzel bir futbol ve güzel bir sonuç bekliyorum, mesala 3-0 hiç fena olmaz;) . her ne kadar Kayserili olsamda Yarınki maçta tabiki Beşiktaş tribünündeki yerimi alacağım. Adı "Misafir" olan ama bana göre "işkence" tribününden biletlerimizi aldık, Herşey Beşiktaşımız için.... yarın maçı stadta izleme şansı olan forum üyeleri olursa tanışmayı ümid ederim :) kordinatları veriyorum Misafir- B Sıra: 8 Koltuk: 0353-0354-0355... |
Alıntı:
Aslinda kendini nick'ine baksan ilk mesajin hakkinda guzel bir ip ucu veriyor. |
zuahaaa doru i.akına gidici diyosun ama onu arda gibi gökhan zan gibi küçük klüblre vermeli degerimizi anlamasını saglamalıyızzKadro belli klenin yerine serdar oynayacakk fahriye gıcıgımı var onuda bilmiyorum bu maç zor olcak ama kazanacaz allahın izniyle |
Klebersonun yerine kesinlikle fahri oynamalı..İ. Akına da ikinci yarıda şans verilmeli |
Türkiye`de Saat: 13:48 . |