![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
2006 DÜNYA KUPASI ALMANYA 2006 |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 22 ![]() |
Herkese merhaba Dünya Kupası arifesinde değişik bi çalışma ortaya koymak istedim umarım beğenilir (yazılar copy paste değil kendi düşüncelerimdir, ayrıca bilgiler doğru olsada kattığım yorumlar sadece eğlence amaçlıdır ) Futbol keyfi nasıl çıkar ?? Yanımızda bulunan arkadaşlar, ortam ve özellikle maçın hangi takımlar arasında oynanacağı önemli etkenlerdir...bunların dışında bir başka keyif katan aktivitede vardırki bunun adına maç sırasında atıştırma yeme işlemi abartılırsa tıkınma denir argo tabirle Peki bu Dünya Kupası sırasında özellikle maç saatleri ve yaz sıcağı dikkate alınırsa maç sırasında ne iyip içicez ?? Merak etmeyin ben sizin için araştırdım alternatifi bol Dünya Kupası menüsüne başlayabiliriz İlk alternatifimiz tabiki sıcağıda dikkate alacak olursak herkesin bol miktarda tükettiği kola...buzlu tavsiye edilir....zaten üzerindede soğuk içiniz yazar 100ml da bulunan kalori miktarı 39 ...Evet sesleri duyar gibiyim biz bu kolayı kuru kurumu içiçez....pardon ters oldu galiba...biz bu kolayı katıksızmı içicez olacaktı... evet katıksız içebilirsiniz..ama aç karna tehlikeli olduğu söylenir...o yüzden hemen yanında neler gidebilir bunlara geçelim... Tabiki ilk aklımıza gelen patates cipsi...16.00 maçları sırasında yenmesi daha uygundur gece karın ağrısı yapabilir çeşitleri heryerde bulunabilir... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/2006-dunya-kupasi/4960-dunya-kupasina-farkli-bir-bakis-mac/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
2006 DNYA KUPASI [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 26-02-2008 07:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |