![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #22 | |||
Kıdemli Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 25 ![]() | Alıntı:
birara bizim de transfer listemizdeydi......
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! | |||
![]() |
![]() | #24 | |||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
SIMDI KOMPLE CIKTI AMA SAKAT OYUNCUYU DAHA UCUZA ALIRSIN ![]() SONRADA IYLESTIKTEN SONRA BÜYÜK PARALARA SATARSIN ![]() OLMAZMIYDI ![]() | |||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Konu daha önce verilmiş. Ama doğru bölümde verilmiş. Cissenin ayağını kırmasının transfer ile ilgisi var mıydı? Konuya aşağıdaki linkten devam edelim.. http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=5105
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
![]() | #27 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Nazar Degdi Herife Ben Cok Istedim Bize Gelmesini Cisse De Cisse Bak Bööle Olur Gelmezse Iste Bana Yar Olmazsa Frnsiza Hic Olmasin Ohhh Laf Aramizda Bunu Sakat Makat Almak Lasim Yapistiririz Onun Ayagini Biz .simdi Ucus Dur Bu ![]()
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Cisse'nin sakatlanmasını ardından Demenech'in, ''Fenerbahçe'de top koşturan Anelka'yı aday kadroya çağırabileceği yolunda'' Fransız basınında yorumlar yapılmıştı. Ancak Milli Takım'a direk çağrılmadıkları için kızgınlıklarını gazete ayfalarında defalarca belirten ve hocalarını eleştiren Guily ve anelka Fransa için hiç bir durumda oynamayacaklarını söylemişti.
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |