![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 47
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | Konu daha önce verilmiş. Ama doğru bölümde verilmiş. Cissenin ayağını kırmasının transfer ile ilgisi var mıydı? Konuya aşağıdaki linkten devam edelim.. http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=5105
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
| |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | vay be fransa için büyük talihsizlik bence neyse geçmiş olsun cisse uğrıycam yanına ![]()
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
| |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Nazar Degdi Herife Ben Cok Istedim Bize Gelmesini Cisse De Cisse Bak Bööle Olur Gelmezse Iste Bana Yar Olmazsa Frnsiza Hic Olmasin Ohhh Laf Aramizda Bunu Sakat Makat Almak Lasim Yapistiririz Onun Ayagini Biz .simdi Ucus Dur Bu ![]()
__________________ UMUTLANDIRIP [ U T A N D I R M A Y I N ] aLPay by C@RSI Since 1970 | ||
| |
| | #10 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Cisse'nin sakatlanmasını ardından Demenech'in, ''Fenerbahçe'de top koşturan Anelka'yı aday kadroya çağırabileceği yolunda'' Fransız basınında yorumlar yapılmıştı. Ancak Milli Takım'a direk çağrılmadıkları için kızgınlıklarını gazete ayfalarında defalarca belirten ve hocalarını eleştiren Guily ve anelka Fransa için hiç bir durumda oynamayacaklarını söylemişti.
__________________ BAZI İNSANLAR ANILARI İLE ANILIR FENER'LİLER İSE ANALARI İLE ANILIR.... | ||
| |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |