![]() |
Cisse Ayağini Kirdi FRANSA'DA CISSE ŞOKU!.. 07 Haziran 2006 22:33 http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0607223355.jpg Almanya 2006 Dünya Kupası hazırlıklarını sürdüren Fransa milli takımı, bugün Çin ile karşı karşıya geldi.. Karşılaşmanın 15. dakikası bile geride kalmamıştı ki Fransızları şok eden olay yaşandı.. Hazırlık maçlarında oynadığı futbolla beğeni toplayan, İngiltere'nin Liverpool takımında forma giyen Cisse, rakibi ile girdiği mücadelede sakatlık geçirdi.. Siyahi oyuncu ayağının kırılmasıyla sahayı sedyeyle terk etmek zorunda kaldı.. Yıldız oyuncu daha önce Liverpool'da da aynı sakatığı yaşamıştı. Cisse'nin büyük olasılıkla Dünya Kupası'nda forma giyemeyeceği öğrenilirken, yerine bir başka forvet oyuncusunun kadroya alınması gündemde.. www.maraton.com.tr den alınmıştır. |
vayyy be yıne mı.dunya kupasında ızleyecegım adamların basında gelıyodu.yazık oldu. |
puhhh şansa bak bee..geçmiş olsun cisse... |
vaaay bee. ben böle şansa ne diiiim yaa. acayip moralim bozuldu. |
cıssenın yerıne ANALka'yı cagırmasınlar sımdı:mad: |
ha tiktir........yaz yazık oldu adama ....anelka adam mı ya çagrılsınn......geçmiş olsun cisse....... |
Alıntı:
maraton.com tr Ne demek istemiş olabilir. "Ayağı kırılan oyuncu büyük ihtimalle Dünya Kupasında forma giyemeyecek." Yahu kırık ayaklı bir sporcu iki gün sonra başlayacak bir turnuvada nasıl oynayabilir ki zaten ? Bunun büyük olasılığı falan olmaz. Düpedüz Cisse uzun süre sahalardan ayrı kalacak. Geçmiş olsun.Sporcu için en büyük sıkıntı bu olsa gereK. |
ya walla sans yok adamda gokhan zan1 cısse 2:D |
ooo biz de maclarda Cisseyi izlicez diye bekliyorduk. Tüh ya! Neyse gecmis olsun! |
yazık oldu adama ya sansa bak |
off be habere bak gitti cisse gitti fransanın sampıoynluk hayelleri insallah cisse yi aramazlar :( |
adu yasık oldu adama cisseyi islerim die bekliodum bende nese artık saglık olsun:mad: :mad: :mad: |
ayyy yazık olmus adama yaaa:( |
Yazik oldu be, gecmis olsun Cisse :( |
Cisse sakatlandi Cisse hazirlik macinda sakatlandi ve dünya kupasi onun icin kapanmisdir!! |
Tamamda bize ne? |
gecmiş olsun cisse:( |
vay be fransa için büyük talihsizlik bence neyse geçmiş olsun cisse uğrıycam yanına :D |
arkadasım sen bosuna heveslen me 24 yasındaki adam avrupayı bırakıp bize mi gel cek |
cissenin ayagi kirildi zaten alip ne yapcazz |
Anelkayi Cagirma Durumlari Varmis Hadi Bakalim Ama Insallah Cagirmazlar ;) |
Alıntı:
birara bizim de transfer listemizdeydi...... |
adamdaki şansa bak tv den seyrettın enterasan bir kırılma |
Alıntı:
SIMDI KOMPLE CIKTI AMA SAKAT OYUNCUYU DAHA UCUZA ALIRSIN ;) SONRADA IYLESTIKTEN SONRA BÜYÜK PARALARA SATARSIN ;) OLMAZMIYDI ;) |
ayagi kirildii calismalara katilamayacak en az 2 ay sezon oncesi kampini geciremeyecek bu futbolcudan nasil yararlanip buyuk paralasra satacaz sence |
Konu daha önce verilmiş. Ama doğru bölümde verilmiş. Cissenin ayağını kırmasının transfer ile ilgisi var mıydı? Konuya aşağıdaki linkten devam edelim.. http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=5105 |
Nazar Degdi Herife Ben Cok Istedim Bize Gelmesini Cisse De Cisse Bak Bööle Olur Gelmezse Iste Bana Yar Olmazsa Frnsiza Hic Olmasin Ohhh Laf Aramizda Bunu Sakat Makat Almak Lasim Yapistiririz Onun Ayagini Biz .simdi Ucus Dur Bu :) |
arkadaşlar nazarımız deydi galibaaa,o kadar mail attık ya gelip bizde ayağını kırsa ne yapardık bilmiorum:)çok geçmiş olsun cisse |
geçmiş olsun cisse |
Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Cisse'nin sakatlanmasını ardından Demenech'in, ''Fenerbahçe'de top koşturan Anelka'yı aday kadroya çağırabileceği yolunda'' Fransız basınında yorumlar yapılmıştı. Ancak Milli Takım'a direk çağrılmadıkları için kızgınlıklarını gazete ayfalarında defalarca belirten ve hocalarını eleştiren Guily ve anelka Fransa için hiç bir durumda oynamayacaklarını söylemişti. |
yazik oldu kocum yaaaa |
anelkaya ikinci bozgun :) yok öle kolay milli takım forması ama cisseye büyük geçmiş olsun ya üzüldüm bayağı. |
Arkadaşlar Cisse Ayapni Kirdi Ona Bi Geçmiş Olsun E Mail I Atalim Ve Böylece Onu Ne Kadar çok Sevdiğmizi Gösterelim Ve Ona En çok Değer Veren Taraftarin Bjk Taraftari Olduğnu Anlasin Umarim Bi Gün Bjkimiza Gelir Ve Futboluyla şovlariyla Taraftari Ve Camimizi çoşturup Bize şampiyonluklar Kazandirir Biliyorum Bu Bir Hayal Ama Güzel Bi Hayal Deil Mi? Kimbilir Belki Bi Gün Gerçekleşir Bizim Maillermizin De Etkisiyle Ha Arkadaşlar Ne Dersiniz? |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0608214801.jpg 1-İŞTE ACININ RESMİ (CISSE’NİN DÜNYA KUPASI’NA VEDA ETTİĞİ TALİHSİZ AN) |
Cok üzüldüm yaaa adama ! bikere daha olmustu ! simdi yine en az yarim yill sahadan uzak kalacak cok üzüldüm ! YOU ARE THE BEST CISSE |
YOK beeee anelka yi cagirmaz ! ya sistemi deyistircek yada louis saha yada trezeguet yi oynatcak ! haha anelka yi hayata cagirmas yaaaaa !!!! |
anelka çagırmadı zatwnn sidney alındı |
bıze gelsede farketmez artık:D:D hastane masraflarını odıcez artık:D |
Türkiye`de Saat: 12:45 . |