![]() |
Anelkayi Cagirma Durumlari Varmis Hadi Bakalim Ama Insallah Cagirmazlar ;) |
Alıntı:
birara bizim de transfer listemizdeydi...... |
adamdaki şansa bak tv den seyrettın enterasan bir kırılma |
Alıntı:
SIMDI KOMPLE CIKTI AMA SAKAT OYUNCUYU DAHA UCUZA ALIRSIN ;) SONRADA IYLESTIKTEN SONRA BÜYÜK PARALARA SATARSIN ;) OLMAZMIYDI ;) |
ayagi kirildii calismalara katilamayacak en az 2 ay sezon oncesi kampini geciremeyecek bu futbolcudan nasil yararlanip buyuk paralasra satacaz sence |
Konu daha önce verilmiş. Ama doğru bölümde verilmiş. Cissenin ayağını kırmasının transfer ile ilgisi var mıydı? Konuya aşağıdaki linkten devam edelim.. http://www.besiktasforum.net/forum/showthread.php?t=5105 |
Nazar Degdi Herife Ben Cok Istedim Bize Gelmesini Cisse De Cisse Bak Bööle Olur Gelmezse Iste Bana Yar Olmazsa Frnsiza Hic Olmasin Ohhh Laf Aramizda Bunu Sakat Makat Almak Lasim Yapistiririz Onun Ayagini Biz .simdi Ucus Dur Bu :) |
arkadaşlar nazarımız deydi galibaaa,o kadar mail attık ya gelip bizde ayağını kırsa ne yapardık bilmiorum:)çok geçmiş olsun cisse |
geçmiş olsun cisse |
Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Fransa milli takımı teknik direktörü Raymond Domenech, dün akşam Çin ile oynanan özel maçta sakatlanan Djibril Cisse'nin yerine Lyon takımının golcüsü Sidney Govou'ya milli takıma çağırdı. Cisse'nin sakatlanmasını ardından Demenech'in, ''Fenerbahçe'de top koşturan Anelka'yı aday kadroya çağırabileceği yolunda'' Fransız basınında yorumlar yapılmıştı. Ancak Milli Takım'a direk çağrılmadıkları için kızgınlıklarını gazete ayfalarında defalarca belirten ve hocalarını eleştiren Guily ve anelka Fransa için hiç bir durumda oynamayacaklarını söylemişti. |
Türkiye`de Saat: 11:24 . |