|  |  atakan ve barışın hedefi milli takım  |  |  
 Stoper olarak görev yapan Atakan, Türkiye 15 Yaş Altı Milli Takımı'nda   bir, 16 Yaş Altı Milli Takımı'nda da 6 kez forma giydiğini belirterek, ''Milli   takımda çok iyi bir hava var. Ben gelecekte de A Milli Takım'da forma giymeyi   hayal ediyorum'' dedi.  
 Milli takım arkadaşlarıyla çok iyi anlaştığını, kendilerine hemen uyum   sağladığını ifade eden Atakan, gelecekte de Hertha BSC Berlin'in as takımında   forma giymek istediğini kaydetti.
 
 Barış da ilk kez milli takıma çağrıldığını ifade ederek, ''Daveti   aldığımda çok sevindim. Ailem de benimle gurur duydu. Hedefim, her zaman Türk   Milli Takımı'nda forma giymekti'' dedi.
 
 Kendisini geliştirmek için çok çalıştığını belirten Barış, kendisine   örnek aldığı futbolcunun Galatasaray'da forma giyen Arda olduğunu söyledi.
 
 Orta saha oyuncusu olan Barış, öncelikle Hertha BSC Berlin'de başarılı   olmak istediğini, daha sonra başka takımlara transfer olabileceğini kaydetti.
 
				__________________  |''  Beşiktaş İçin Gerekirse Sahada Kanımı Bile Akıtacağım ''  R.Quaresma  | |