![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Türkiye'deki futbol sevgisinden çok etkilendiğini belirten ünlü Alman spor adamı Franz Beckenbauer, "Dünya Kupası'nda Türkiye olsaydı coşku ve kazancımız daha da artardı" dedi... Halil ile Nuri'nin İstanbul'da Almanya Milli Takımı'na gol atmasının ise kendilerini Türk futbolculardan faydalanma konusunda uyandırdığını söyledi... Alman futbolunun yetiştirdiği önemli spor adamlarından Franz Beckenbauer, Türkiye'de futbola olan ilginin kendisini çok etkilediğini söyledi. İstanbul'da oynanan Türkiye-Almanya hazırlık maçı yanında Şampiyonlar Ligi finalindeki coşkuyu da yerinde yaşadığını belirten 2006 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Beckenbauer, "Türklerin futbola olan bu ilgisi kulüpler ve milli takım bazında başarılara olumlu yansıyacaktır. 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye Milli Takımı'nın bütün maçlarını izledim. Böylesine güzel futbol oynayan bir ekibin 2006'da Almanya'daki finallere gelememesi futbol adına bir kayıptı. Almanya olarak biz de coşku ve maddi kayba uğradık. Türklerin futbola olan ilgisine hayranım" dedi. Almanya'nın Wiesbaden kentinde düzenlenen Almanya Spor Galası'nda Zaman'ın sorularını cevaplandıran FIFA Yönetim Kurulu Üyesi Franz Beckenbauer, "Almanya olarak futbol konusunda Türkiye ile her türlü işbirliğine hazırız. Burada yaşayan 3 milyon Türk insanı iki ülke arasında önemli bir köprü. Bunu iyi değerlendirmeliyiz. İki ülke arasında projeler üretilip hayata geçirilebilir" diye konuştu. İstanbul'da Türkiye ile Almanya arasında oynanan hazırlık maçında Almanya doğumlu gençler Halil Altıntop ve Nuri Şahin'in golleri atmasının ardından bazı gerçekleri fark ettiklerini belirten Bayern Münih takımı onursal başkanı Beckenbauer, "Almanya Futbol Federasyonu olarak Almanya doğumlu Türk gençlerini bizim milli takıma kazandırma çalışmaları bu karşılaşma sonrası hızlandı. Şu an Stuttgart'ta oynayan Serdar Taşçı'nın Almanya defansına büyük yardımları olacağına inanıyoruz. Almanya'daki Türk futbolcu potansiyelini mercek altına aldık. Mutlaka faydalanmak istiyoruz" dedi. Zaman | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | söylediklerine katılıyorum beckenbauer in ama Türk oyuncuları alman milli takımında oynatması ordaki futbolcu içinde milliyetçilik duygularıyla hareket ederse biraz zor. zaten Türkiye de armut toplamıyor, hepsi izleniyor ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla turkiye disinda futbol bilgisi alan gencler herzaman faydali oluyor demekki sorun turkiyede ve turkiyedeki futbol egitimlerinde
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | alman milli takimina 2 TÜRK adli konuya güzel bir cevap yazdim bile.... ama tekrar etmekde yarar var... sen nerden geldigini unutmadigin sürece ay yildizli formayi giyinecegin günü beklersin, buda serdara kapak olsun!
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |