![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() |
![]() İsmael Bayern'den ayrılıyor Bayern Münih'te, Valerien Ismael'in ocak ayında takımdan ayrılacağı belirtildi. 23 Kasım 2007 16:37 Almanya Bundesliga lideri Bayern Münih'te, bu sezon fazla forma şansı bulamayan defans oyuncusu Valerien Ismael'in ocak ayında takımdan ayrılacağı belirtildi. Bayern Münih'in Fransız savunma oyuncusu Valerien Ismael'in, karşılıklı anlaşma sonucu ocak ayındaki ara transfer döneminde kendisine kulüp bulacağı açıklandı. 32 yaşındaki futbolcu, "Teknik direktör Hitzfeld'in bana şans vereceğine inanmıyorum. Kendimi ispatlayıp yeniden takıma girmem için beni hiç düşünmedi ve davranış şekli çok üzücü. 32 yaşındayım ve yedek beklemek için zamanımın geçtiğini düşünüyorum" dedi. Defans hattında görev alan futbolculardan Daniel Van Buyten ve Martin Demichelis'in yaşadığı sakatlıklara rağmen forma şansı bulamayan Ismael ile ipler, UEFA Kupası'nda Kızılyıldız'la oynanan maçtan sonra iyice kopmuştu. Bundesliga'da ilk yarının biteceği tarih olan 15 Aralık'tan sonra kendisine kulüp aramaya başlayacak olan Fransız oyuncuun, ülkesinden birkaç takımdan teklif aldığı ve büyük ihtimalle kariyerini yeniden Fransa'da sürdürmeye başlayacağı belirtildi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |