|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
05-12-2007, 11:48 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 26 |
Wolfsburg Lehmann’ı alabilir Wolfsburg teknik direktörü Magath,'Lehmann'ı devre arasında transfer edebiliriz' dedi. 4 Aralık 2007 11:05 Wolfsburg teknik direktörü Felix Magath, Ocak ayında Arsenal kalecisi Jens Lehmann’ı transfer edebileceklerini söyledi. Euro 2008’de forma giyebilmek için sürekli oynaması gereken Lehmann, Ağustos ayından beri Arsenal kalesindeki yerini İspanyol kaleci Manuel Almunia’ya kaptırmış durumda. Magath, bir kaç hafta önce Almanya’ya dönebileceğini açıklayan Lehmann’la ilgilenmediklerini söylede de haftasonunda Bild gazetesinde hiçbir ihtimali göz ardı etmediğini söyledi. Birinci kalecisi Simon Jentzsch’ten memnun olmayan ve haftasonunda oynanan E.Frankfurt maçında yedek kalecisi Andre Lenz’i oyuna sokan Magath, iki kalecisi hakkında da ilginç açıklamalarda bulundu. "Jentzsch’i her zaman destekledim ancak istikrar yakalaması gerekiyor,” diyen Magtah sözlerinin devamında, "Şimdi Simon’u değişik bir şekilde motive etmeye çalışıyorum. Bu iki kalecinin Ocak ayına kadar nasıl rekabet edeceklerini görmek ilginç olabilir," diye konuştu.
__________________ | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |