![]() |
Mohamed Zidan Bana kalsa bu adami Transfer ederdim. Bir ara hatta gündemdeydi ama haber ne kadar dogruydu bilmem. Simdi ama Bremen´de sonderece mutsuz cünkü oynatmiyorlar. Klose Klasnic ve Hunt´dan firsat gelmiyor. Hatta Mainz´e (eski takimi) geri dönmek istiyor diye haberler cikti. Adam Mainz´da oynarken Bundesliga´yi dagitiyordu simdi ise Bremen´de harcaniyor. Bence kacirmamali böyle kaliteli bir futbolcuyu. http://img132.imageshack.us/img132/5139/mzpj0.jpg |
Bu adamı başkan adaylarından biri alacaktı seçimi DEMİRÖREN kazanınca o iş yattı ve BREMEN e gitti . Orada da ilk sezonunda sakatlandı o yüzden olsa gerek şu an pek oynatılmıyor. |
cabuk parladi cabuk söndü, insallah düzelir.. |
transferi bir ara gündemdeydi evet bende biliyorum...ve Ahmed Hassan olumsuz görüş bildirdi diye alınmamdı diye haberlerde yer almıştı...şuan bu tarzda bir futbolcuya ihtiyacımız yok sanırım... |
iyi futbolcu, zamaninda alinmadi...simdide alinsa faydali olurmu bilmem |
ii futbolcu ama bizde nasıl çyonar ki? |
gündemdeydi hatta protokol bile yapıldı hasan arat başkan olamayınca ben genede transfer maliyetini karşılayıp deyip takıma alalım demişti ama 2 tane mısırlı oyuncu olacağı için ahmed hassan la beraber afrika kupasına gidicekleri için alınmadı ama keşke alınsaydı harika bi adam |
vasati asamaz bence ... |
zidan rico ve delgado ile birlikte bu takım şhow yapar..bunun bşka açıklaması yok..hele bir de defansa ve ön liberoya(mavuba)iyi bi adam alırsak var yaa...şampiyonlar ligi çeyrek final garanti..orta saha hem savaşcı hemde teknik olur..ve de süper olur... ----------------------RUNJE--------------------- SERDAR-----TORAMAN---NALDO------İBRAHİM---- ------------MAVUBA---------DELGADO----------- -----ALİ TANDOĞAN---------------İ.AKIN--------- --------------------RİCO PAŞA------------------- --------------MOHAMMED ZİDANE---------------- |
Turkiye liginde ve Besiktas'ta kesinlikle is yapmaz bu adam... |
Türkiye`de Saat: 12:01 . |