![]() |
Mohamed Zidan Bana kalsa bu adami Transfer ederdim. Bir ara hatta gündemdeydi ama haber ne kadar dogruydu bilmem. Simdi ama Bremen´de sonderece mutsuz cünkü oynatmiyorlar. Klose Klasnic ve Hunt´dan firsat gelmiyor. Hatta Mainz´e (eski takimi) geri dönmek istiyor diye haberler cikti. Adam Mainz´da oynarken Bundesliga´yi dagitiyordu simdi ise Bremen´de harcaniyor. Bence kacirmamali böyle kaliteli bir futbolcuyu. http://img132.imageshack.us/img132/5139/mzpj0.jpg |
Bu adamı başkan adaylarından biri alacaktı seçimi DEMİRÖREN kazanınca o iş yattı ve BREMEN e gitti . Orada da ilk sezonunda sakatlandı o yüzden olsa gerek şu an pek oynatılmıyor. |
cabuk parladi cabuk söndü, insallah düzelir.. |
transferi bir ara gündemdeydi evet bende biliyorum...ve Ahmed Hassan olumsuz görüş bildirdi diye alınmamdı diye haberlerde yer almıştı...şuan bu tarzda bir futbolcuya ihtiyacımız yok sanırım... |
iyi futbolcu, zamaninda alinmadi...simdide alinsa faydali olurmu bilmem |
ii futbolcu ama bizde nasıl çyonar ki? |
gündemdeydi hatta protokol bile yapıldı hasan arat başkan olamayınca ben genede transfer maliyetini karşılayıp deyip takıma alalım demişti ama 2 tane mısırlı oyuncu olacağı için ahmed hassan la beraber afrika kupasına gidicekleri için alınmadı ama keşke alınsaydı harika bi adam |
vasati asamaz bence ... |
zidan rico ve delgado ile birlikte bu takım şhow yapar..bunun bşka açıklaması yok..hele bir de defansa ve ön liberoya(mavuba)iyi bi adam alırsak var yaa...şampiyonlar ligi çeyrek final garanti..orta saha hem savaşcı hemde teknik olur..ve de süper olur... ----------------------RUNJE--------------------- SERDAR-----TORAMAN---NALDO------İBRAHİM---- ------------MAVUBA---------DELGADO----------- -----ALİ TANDOĞAN---------------İ.AKIN--------- --------------------RİCO PAŞA------------------- --------------MOHAMMED ZİDANE---------------- |
Turkiye liginde ve Besiktas'ta kesinlikle is yapmaz bu adam... |
youla gıbı adam oynadıysa bu takımda bu adam haylı haylı oynar ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kendin cevabi verdin zaten. Mainz gibi 2. sinif bir takimda yildizlasti, ama Bremen'de hic tutunamadi. Zidan acik alan oyuncusu, bos alan bulmadan hic birsey yapamaz. Besiktas maclarinin %90'inda kapanan rakiplere karsi oynuyor ve hic bos alan bulamiyor, boyle bir forvetin bize katki yapabilecegini sanmiyorum. |
spiker bugün zidani satmayacaklarini söyledi cok net... |
bu adamın bize bir yararı olmaz. zaten ricardinho ve delgado bu takıma yeter. yeterki performanslarının yarısına ulassınlar |
Veröffentlicht: 09.01.2007 - 13:04 Uhr Zidan vor Wechsel nach Mainz - Allofs: Transfer noch nicht perfekt Fußball-Profi Mohamed Zidan steht vor einem Wechsel von Bundesliga-Tabellenführer Werder Bremen zum FSV Mainz 05. «Wenn er wechselt, dann geht er in jedem Fall nach Mainz», erklärte Werder-Sportdirektor Klaus Allofs am Dienstag im Trainingslager in Belek/Türkei. Wegen der problematischen Stürmer-Situation bei Werder sei der Transfer des ägyptischen Angreifers aber noch nicht perfekt. «Wir müssen im Sinne von Werder handeln und haben uns noch nicht endgültig entschieden», fügte Allofs hinzu. yani diyorki: zidan mainz'e transfer olmak üzere... ve transfer olacagi tek takim mainz yani baska takima satmayacaklarmis... diger forvetlerin sakatliklari yüzünden ama belli degilmis transfer olacagi... |
iş yapar denilenleride gördük bence kesinlikle iş yapar bu çocuk hem yaşıda genç ailtonu alan bir takım zidanı koşa koşa alır o zaman ki gerçektende bileklerine çok hakim usta bir ayak |
yetenekli ama bizde iş yaparmı tartışılır |
delgado alinmasaydi alinmasi iyi olurdu ama su anda lüks kacar takimda bu kadar eksik varken.. kaleci ve forvet almaliyiz.. gol atamayan 3 forvetimiz ve sürekli hatali gol yiyen 3 kalecimiz var.. |
bize yaramaz. |
çok şahsi bir futbolcu. neredeyse hiç pas vermiyor. diğer futbolcularla hiç anlaşmaz gibi geliyor bana. |
ahmed hassan zamanında bi ara gündeme gelmişti zidan ama 2 mısırlı olmaz diye reddedilmişti |
Büyük takımda iş yapmaz, orta sınıf takımlarda yıldız olur. Gerek yok, Bobo bundan bir gömlek daha üstün. |
bu adam ts yi hazırlık maçında dağıttı.sonra sakatlandı ne oldu bilmiyorum ayrıca bu adamı erol kaynar getiriyordu yönetim istemedi |
fiziği daha güçlü bir adama ihtiyacımız var bence zidan aradığımız adam değil. |
bu adam yıllar evvel danimarka ligindeyken cok düşük malıyete alınacakken vazgeçilmişti zaten. |
sadece forvette oynayabilen bir adam değildir,evet açık alan futbolcusu genelde küçük takımların çok büyük yıldızı olabilecek cinsten bir adam ama şu takıma alsalar asla ses çıkarmam,çünkü yetenekleri üğst düzeyde ve ben her zaman yetenekli adam isterim takımımda..Biri zidan için pas vermiyor demişte,o zidanın maçlarını çok izlememiş vbence,evet böyle 3 hareketini görünce çok şansi oynuyor gibi gözükebilir ama takım oyununuda çok iyi oynayabilen bir adamdır..En büyük eksiği gücünün kısıtlı olması.. |
ıyı adam olsa ıdı bremende oynardı |
Alıntı:
|
ahmed hasan ne verdiki buda versin |
bizi karşı takımlar defans yapıyo geniş alan bulamaz almanyada mainze hücum oynarken boş alan buldu werder de yedek boş alan bulupta istediğini yapamıyo bizdede yapamaz |
Alıntı:
Kac gol atip kac asist yapmis? |
tekrar mainze döndü |
pas yapmayı ögrenmesi lazım ama ögreniceğini hiç zannetmiyorum kesinlikle pas vermiyo adam gerçi bizede tam böyle bi adam lazım cünkü takımda kimse pas almak istemiyo :) |
bu adam çift forvette inanılmaz işler yapar nouma carew fatih t. hakan ş. bu gibi ismlerin yanında döktürür. |
YUVAYA GERİ DÖNDÜ!.. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0118144759.jpg Bundesliga'da ilk yarıyı lider kapatan Werder Bremen'de çok sık forma şansı bulamayan Mısır Milli takımının yıldızı Mohammed Zidan, geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giydiği ve yıldızlaştığı Mainz takımı ile sözleşme imzalayarak Bremen'den ayrıldı.. 2004 yılında Beşiktaş'ın da transfer gündemini uzun süre meşgul etmesine rağmen transferde tercihini Werder Bremen'den yana kullanan Zidan, burada forma şansı bulamayarak geçtiğimiz sezon kiralık olarak Mainz takımında forma giymişti.. Zidan, bu sezon başında takımına geri dönmesine rağmen, özellikle Arjantinli orta alan oyuncusu Diego'nun muhteşem formu ile yedek kulübesine adeta hapsoldu. Yedek oturmak istemediğini her fırsatta dile getiren Mısırlı yıldız, ara transfer döneminde Mainz kulübü ile anlaştı. Mainz kulübü yöneticileri bu transferden dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, Bremen'i ikna etmek için hayli uğraştıklarını ve Yıldız futbolcu ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladılar.. MARATON.COM.TR |
dortmuntta bir kere zidan werder bremen de değil dortmuntta oynuyor. ayrıca tercihinide onlardan yana kullanmadı beşiktaş istemedi. hemde başkan adaylarından biri yönetime ben masraflarını karşılarım demesine rağmen |
Alıntı:
Arkadasim, adam Werder'deydi, Dortmunda'da degil... |
evet ya Werder Bremendeydi , Mainz a kiralik gitti bu yil bonservisiyle almislar... |
Mainz 05 Zidan'ı transfer etti Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Mainz 05, lig lideri Werder Bremen'in Mısırlı golcüsü Muhammed Zidan'ı renklerine bağladı. .. Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Mainz 05, lig lideri Werder Bremen'in Mısırlı golcüsü Muhammed Zidan'ı renklerine bağladı. Mainz 05, Bundesliga lider Werder Bremen'de mutsuz olan 25 yaşındaki Mısırlı golcü Muhammed Zidan'la 2010 yılına kadar sözleşme imzaladı. Mainz, 18 takımlı Bundesliga'da şu ana kadar oynadığı 17 maçta bir galibiyet aldı. Mainz, İlk yarısı tamamlanan ligde, 11 puanla son sırada yer alıyor. Werder Bremen'in bu transfer için Mainz'dan 2 milyon 500 bin euro alacağı ifade edildi. |
Türkiye`de Saat: 09:27 . |