![]() |
çok şahsi bir futbolcu. neredeyse hiç pas vermiyor. diğer futbolcularla hiç anlaşmaz gibi geliyor bana. |
ahmed hassan zamanında bi ara gündeme gelmişti zidan ama 2 mısırlı olmaz diye reddedilmişti |
Büyük takımda iş yapmaz, orta sınıf takımlarda yıldız olur. Gerek yok, Bobo bundan bir gömlek daha üstün. |
bu adam ts yi hazırlık maçında dağıttı.sonra sakatlandı ne oldu bilmiyorum ayrıca bu adamı erol kaynar getiriyordu yönetim istemedi |
fiziği daha güçlü bir adama ihtiyacımız var bence zidan aradığımız adam değil. |
bu adam yıllar evvel danimarka ligindeyken cok düşük malıyete alınacakken vazgeçilmişti zaten. |
sadece forvette oynayabilen bir adam değildir,evet açık alan futbolcusu genelde küçük takımların çok büyük yıldızı olabilecek cinsten bir adam ama şu takıma alsalar asla ses çıkarmam,çünkü yetenekleri üğst düzeyde ve ben her zaman yetenekli adam isterim takımımda..Biri zidan için pas vermiyor demişte,o zidanın maçlarını çok izlememiş vbence,evet böyle 3 hareketini görünce çok şansi oynuyor gibi gözükebilir ama takım oyununuda çok iyi oynayabilen bir adamdır..En büyük eksiği gücünün kısıtlı olması.. |
ıyı adam olsa ıdı bremende oynardı |
Alıntı:
|
ahmed hasan ne verdiki buda versin |
Türkiye`de Saat: 21:37 . |