![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #52 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | bence beşiktaş türk futboluna bir iyilik yapıp yollamalı küçük ronaldinho muzu bu cocuk dünyayı ayağa kaldıracak tipte bi youncu türkiyede abilerine cekeip yeteneği sönceğine orda oynayıp bizi temsil etrsin daha iyi ![]()
__________________ ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi, SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | geçen gün atv de seyrettim çok duyguandım yolun açık olsun mami | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Guest
| ilkönce bedavaya almaya çalıştılar sonra 3 milyona çıktılar....Mami 3 milyonluk bir topcu değil ileride 30 versen bile alamazsın....ya gidişi Beşiktaş için kötü ama çocuk çok istiyormuş yani ordaki eğitimler falan kendisini geliştirmesi açısından daha önemli bende kararsız kaldım açıkçası...ama Bir BJK li olarak tabi dünya yıldızı olacak birini ki ben inanıyorum olacak kadroda görmek ve onun bu takımda tutulmasını isterim....çıksın şimdi 11 de var ya süperligde bomba etkisi yaratır bu çocuk ![]() | ||
![]() |
![]() | #60 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | 3 milyon az ama neyse..dün gece televizyonda jübilesini beşiktaş ta yapmak istediğini söledi ![]()
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/26247-demiroren-muhammedi-satmaktan-vazgecti/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 08-03-2008 14:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |