![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | slm kardes bende 90 dogumluyum ve secmelere katılmak ıstıyom bana butun ayrıntıları anlatabılcekmısın acaba acıl beklıyom msn adresım [email protected] beklıcem msjını
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | mrh karde$..!!.Venim adımm VELİ KARACA.Ben 1995 doğumluyum 14 yasına girecem...!!! Suan Antalya ilinin Korkuteli İlçesindeyim ...!!! Futbola olan ilgim aşırı fazla bu seçme tarihleri hakkında bilgi alabilirmiyim....!!!! Antalya seçmeleri ne zaman ..!!???.Özelllikle ANTALYA seçmeleri ne zaman onu mrk edıyorum we nereden kayıt yaptırabılırım ..!!msn adresinizi ekledım doqru deilse biraz ayıp olacak ama [email protected] siz ekleyebilirmisiniz k.bakmayın..!! ilginiz we ho$gorunuz için şimdiden TŞK'ler saolun iii çalısmalar kolay gLsin..!! ![]() | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | mrh ..!!.Benim adımm VELİ KARACA.Ben 1995 doğumluyum 13 yaşındayım...!!! Suan Antalya ilinin Korkuteli İlçesindeyim ...!!! Futbola olan ilgim aşırı fazla bu seçme tarihleri hakkında bilgi alabilirmiyim....!!!! Antalya seçmeleri ne zaman ..!!???.Özelllikle ANTALYA seçmeleri ne zaman onu mrk edıyorum we nereden kayıt yaptırabılırım ..!!eqer beni eklemek isterseniz [email protected] siz ekleyebilirmisiniz k.bakmayın..!! ilginiz we ho$gorunuz için şimdiden TŞK'ler saolun iii çalısmalar kolay gLsin..!! | ||
| | |
| | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar burda benim bildiğim 12 ve13 yaştakiler hakkında bilgim var yani minikler ve yıldızlar görüyorum ki siz bu yaşları aşmışsınız bu konuda yapabileceğim bişi yok
__________________ . | ||
| | |
| | #7 | ||
| KaRaGüMRüK-ÇaRŞı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | benim msnem bu bende katılmak istiyorum beni ekleyip bana yardımcı olursanız iyi olur [email protected]
__________________ Alemin Gözü Yaşlı KaraGümrük BeŞikTaş 'lı | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş'ta altyapı seçmeleri Beşiktaş Kulübü'nde futbol altyapı seçmeleri 2 Haziran'da başlayacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, seçmelere katılmak isteyen 1990-2002 arası doğumlular, 5 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar, hafta içi 09.00-17.00, hafta sonu ise 09.00-14.00 saatleri arasında BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nde yapılacak. Bu arada, daha detaylı bilgi almak isteyenler (0 212) 227 90 03 ve (0 212) 227 00 68 nolu telefonları arayabilecek. | ||
| | |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ama bu tarih geçmiş yaaaa ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/47416-alt-yapi-secmeleri-ne-zaman-yapilacak/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 26-02-2008 18:25 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |