![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | seçme ne zamanı ne zaman bilen varmı birde 89 lular da girebiliyomu bilgilendirirseniz sevinirim bu arada kaleciyim amatör klüplerde kalecilik yaptım bu sezona kadar iyi günler diiliyorum cevabınızı bekliyorum
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | selam merhaba 89 doğumluyum kaleciyim çeşitli klüplerde kalecilik yaptım kendime güvenm yüksek bu seçmelere katılabilme şansım varmı acaba ?belirli bir ücret veriliyormu seçmelere girebilmek için cevap verirsenin sevinirim iyi günler
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
KaRaGüMRüK-ÇaRŞı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | abilerim 94 doğumluyum vede bir kaç kulüpte oynadım bjk seçmelerine girmek istiyorum bilgilendiriseniz sevinirim seçmelerin ne zaman nerde olduğu hakkında ve kayıtların ne zaman başladığı konusunda:S plsss.
__________________ Alemin Gözü Yaşlı KaraGümrük BeŞikTaş 'lı | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Genelde Haziran ayı'nın ikinci haftası oluyor seçmeler. Ayrıca başvurularda Mayıs ay'ında başlıyor. Bu numaraları arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz arkadaşlar: 0 212 227 90 03 – 0 212 227 00 68
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar herkeze meraba 92 ve 91 dogumlu larda gırebılıyo ayrıca 50ytl dıgıl 2 ytl kayıt ucretı gerekenlerı zaten kulubten solıyceklerdır sızlere ben 2 senedır gırıyorum ılk gıttıgımde sonlara kaldım olmadı 2.cı gıttıgmde kolumu kırdım yıne olmadı bu sene yıne gıdıcem genelde 10 hazıranda oluyo ben ıkısınede ole gırdım bu sene nasıl olur bılemıycem ama
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/alt-yapi/49515-2008-yili-besiktas-futbol-secmeleri/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 14:39 | |
Alt Yap [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 26-02-2008 18:38 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |