![]() |
2008 Yılı Beşiktaş Futbol Seçmeleri ?? Mrb beyler 2008 yılı BEŞİKTAŞ futbol seçmeleri ne zamn yapılıcak bi bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim bu arada 92 Doğumluyum Yasım uygunmu Cvp yazarsanız Sevinirim !:questionmark: |
|
SAol ... |
slmlar Benim de bi sorum olacak. Ben yaz tatilinde Türkiye ye gidyorum da Bi Besiktas ta denemek isterim, yani yazlari da varmi bu secimler? aynen bende 92 dogumluyum bu sene yazda gidebilirmiyim? bildigime göre 50 milyon mu ne aliyorlarmis dogrumu? ve beyenirseler ne yaparlar ? futbol kariyeri icin türkiyede yasamaya raziyim |
ya ben 91 doğumluyum yaşım uyarmı |
ya bende 91 doğuluyum çeşitli takımlarda oynadım ama tek isteğim bjk de oynamak nasıl seçilebilirim bi bilgi lütfen bide seçmeler yazınmı kışınmı ona göre |
bnde 93 doğumluyum bnde başka takımlarda oynadım ama bjk'de oynamayı çok istiyorum seçmelr ne zaman yapılacak biliyosanız yazın lütfennnnnnnn:) |
seçmeler :vroam:ben galatasaraylıyım ama bjk nin seçmelerine girmek istiyorum bu sene seçme ne zmn olucak bilginiz var mı ayrıca ben 90 doğumluyum girme şansım var mı cvp yazarsanız sevinirim |
slm ben gökhan 92 doğumluyum seçmeler ne zaman yapılacak bilgisi olan yazarsa sevinirim |
slm ben cem 91 doğumluyum bende seçmelere girebilirmiyim , olursada ne zaman söylermisiniz söylerseniz sevinirim |
Türkiye`de Saat: 10:17 . |