![]() |
2008 Yılı Beşiktaş Futbol Seçmeleri ?? Mrb beyler 2008 yılı BEŞİKTAŞ futbol seçmeleri ne zamn yapılıcak bi bilgisi olan cvp yazarsa sevinirim bu arada 92 Doğumluyum Yasım uygunmu Cvp yazarsanız Sevinirim !:questionmark: |
|
SAol ... |
slmlar Benim de bi sorum olacak. Ben yaz tatilinde Türkiye ye gidyorum da Bi Besiktas ta denemek isterim, yani yazlari da varmi bu secimler? aynen bende 92 dogumluyum bu sene yazda gidebilirmiyim? bildigime göre 50 milyon mu ne aliyorlarmis dogrumu? ve beyenirseler ne yaparlar ? futbol kariyeri icin türkiyede yasamaya raziyim |
ya ben 91 doğumluyum yaşım uyarmı |
ya bende 91 doğuluyum çeşitli takımlarda oynadım ama tek isteğim bjk de oynamak nasıl seçilebilirim bi bilgi lütfen bide seçmeler yazınmı kışınmı ona göre |
bnde 93 doğumluyum bnde başka takımlarda oynadım ama bjk'de oynamayı çok istiyorum seçmelr ne zaman yapılacak biliyosanız yazın lütfennnnnnnn:) |
seçmeler :vroam:ben galatasaraylıyım ama bjk nin seçmelerine girmek istiyorum bu sene seçme ne zmn olucak bilginiz var mı ayrıca ben 90 doğumluyum girme şansım var mı cvp yazarsanız sevinirim |
slm ben gökhan 92 doğumluyum seçmeler ne zaman yapılacak bilgisi olan yazarsa sevinirim |
slm ben cem 91 doğumluyum bende seçmelere girebilirmiyim , olursada ne zaman söylermisiniz söylerseniz sevinirim |
ay kafam karıstı :D 93 üstü giremes secmelere ok :D |
Son noktayı koyarım diosun yani:):) |
Bende 92 doğumluyum. Hızlıyım ve tekniğimde var Ama İstanbulda oturmuyorum. Ama seçmlere gelicem.Ne zaman olduğunu bilen varsa lütfen sölesin. |
:D eet koydum noktayı ..... :D 93 üstü alınmıyor secmelere :D |
secmeler arkadaslar secmeler ne zaman oldugunu bilmiyorum ama 98 e kadar herkez oynuya bilir |
saol ama öğrendiğinde bie burdan bildirirsen sevinirim :D |
94 DogumLuyum Bjk SecmeLerinde sansımı denemek istiyorum konuya acıklık getirirseniz seviniriz.. |
seçme ne zamanı ne zaman bilen varmı birde 89 lular da girebiliyomu bilgilendirirseniz sevinirim bu arada kaleciyim amatör klüplerde kalecilik yaptım bu sezona kadar iyi günler diiliyorum cevabınızı bekliyorum |
selam merhaba 89 doğumluyum kaleciyim çeşitli klüplerde kalecilik yaptım kendime güvenm yüksek bu seçmelere katılabilme şansım varmı acaba ?belirli bir ücret veriliyormu seçmelere girebilmek için cevap verirsenin sevinirim iyi günler |
Slm her beşiktaşlı insanın bir hayali vardırkı oda bu siyah beyaz formanın altında oynamak bizde 4 arkdadaş 1 sene önce marmaristen yola cıktık beşiktaşta oynamak için aramızda bir kurnaz vardı ist geldik bize bir msj gelmişti o an yıkılmıstım bu beşiktaşın bir sormlusunn gönderdii mesajdı cocuklar 3 gün sonra gelin bnm acılen holandaya gıtmem gerekıoor demişti o zaman dünyalar başıma yıkıldı ist bir başımıza kaldık kımse yhok 4 kişiyiz sadece öle devam etti 1 gün otelde kaldık ağlamaktan gözlerim mosmor olmustu babam arıoordu yaln atıoordum klupteyim felan diie işte böle şeyler yaşadım ve en cok özlemmimde olan takımdır beşiktaş hayatımı koyarımm ben bu taım için ortaya ama işte tekrar gelmem cok zor :( |
abilerim 94 doğumluyum vede bir kaç kulüpte oynadım bjk seçmelerine girmek istiyorum bilgilendiriseniz sevinirim seçmelerin ne zaman nerde olduğu hakkında ve kayıtların ne zaman başladığı konusunda:S plsss. |
Genelde Haziran ayı\'nın ikinci haftası oluyor seçmeler. Ayrıca başvurularda Mayıs ay\'ında başlıyor. Bu numaraları arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz arkadaşlar: 0 212 227 90 03 – 0 212 227 00 68 |
arkadaslar herkeze meraba 92 ve 91 dogumlu larda gırebılıyo ayrıca 50ytl dıgıl 2 ytl kayıt ucretı gerekenlerı zaten kulubten solıyceklerdır sızlere ben 2 senedır gırıyorum ılk gıttıgımde sonlara kaldım olmadı 2.cı gıttıgmde kolumu kırdım yıne olmadı bu sene yıne gıdıcem genelde 10 hazıranda oluyo ben ıkısınede ole gırdım bu sene nasıl olur bılemıycem ama |
arkadaşlar bilenker burdan bizi burdan bilgilendirirse memnun olurum xD |
arkadaşlar 92 liler bu seneki seçmelere girebiliyor ve önce kaydınızı yaptırıp sonra seçmelere girebilirsiniz o da mayısın son haftası gibi başlar:tee: |
arkadaşlar bende girmek istiyorum lütfen cvp yazarmısınız 94 lüyüm tarihi bilen varsa yazabilirmi |
kayıdı nasıl yapıcaz arkadaşlar???? |
slm ben 92 doğumluyum 183 boyunda 76 kıloyum defans oyuncusuyum secmeler olursa katılmaktan gurur duyarım |
arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba |
Beşiktaşımızın Alt Yapı icin 89 - 94 Tarihleri Arasinda Dogan Oyuncular Secmelere girebilirler.. Bu Secmeler Befam Projesi Adi Altindandir.. Bilginize Saygilarimla KARTAL ANTMEN / MERSiN |
ben geçen yaz fulya tesislerinde 1 ay yaz okuluna gittim sadece 3 ki seçmi seçilememi geçen sene en büyük olanlar 90 doğumlulardı bu sene de büyük ihtimal 91liler yani ya en büyük olacaktır.. |
YA NLUR EN BÜYÜK HAYALIM FUTBOLCU OLMAK BEN KÜTAHYA İL ÖZEL İDARSİNDE OYNAMAKTAYIM 95 DOĞUMLUYUM NOLURE NEZAMAN SECMELER YA SÖLERSENİZ COK SEVİNİRİM ABİLERİM ABLALARIM |
lsm herkeze benim ismim oktay seçmelere girmeyi çok istiyomm eyer bilen varsa lütfen mesaj yazsın seçmelere girmek için gerçekten çok çalıştımm orta saha oyuncusuyumm |
arkadaşlar seçmelerin nezaman oldugunu söleyin msn adresim haylaz_letsgo@hotmail.com |
mrb beyler bana çok acil beşiktaş seçmelerinin tarihi lazım eğer cevap alabilirsem sevinirim... |
şampiyon beşiktaş |
BEN 90 DOĞUMLUYUM YAZIN FUTBOL SEÇMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK LÜTFEN BİLGİ ALIRSANIZ MAİL ATAR MISINIZ ADRESİM:cakir_murat_10@hotmail.com eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim |
arkadaşlar bizi burdan bilgilendirirseniz iyi olur |
bende 90 dogumluyum geçen sene girmiştim seneye gel demişlerdi bu sene ne zmn olucak bi bilgi verirseniz sevinirim...!!! |
futbol seçmeleri ne zaman yardımcı olurt muusnuz abiler __? |
Türkiye`de Saat: 23:03 . |