![]() |
slm arkadaşlar futbol seçmelerı ne zman bilen varsa msj yazarsa çok sewinirim |
slm ben sercan bilgisi olan varsa seçmelerle ilgli yardımcı olur muusnuz sercinyo@msn.com |
ARKADAŞLAR BEN 93 DOĞUMLUYUM FİZİK DESENİZ SÜPER YETENEKLİYİM İNŞALLAH BENDE KATILICAM... ARKADAŞLAR ŞEÇMELERE NELER GETİRECEĞİMİZİ YAZABİLİRMİSİNİZ YANİ;ŞORT,PARA FİLAN . YAZARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.. MSN, nike_bellamy17@hotmail.com ve bellamy101117@mynet.com |
Futbol Seçmelerinin Tarihini Alabilirmyim ... |
arkadaşlar 5 mayis da kayitlar başliyor 1990-2002 dogumlular katilabiliyor |
BEŞİKTAŞ SEÇMELERİ HAZİRANIN 1 DE SONA ERİYOR ARKADAŞLAR KAYIT İÇİN GEREKENLER: 1):NÜFUS CÜZDANI 2):30 YTL HAZİRANIN 2 DE SEÇMELER BAŞLIYOR YANİ 02/06/2008 KATILACAK OLANLARA BAŞARILAR |
arkadaşlar ewt grekli olan malzemleri arkadşımız yazmış ben şahsen kayıt oldum tşk.:stupido2: |
arkadaşlar seçmelere neler gerekli yazarsanız sevinirim 91 doğumluyum olur mu??? |
arkadaşlar bende 93 dogumluyum 1.87 boyum kilom 60 benide alırlarmı secmlere cvp pls ? |
kayıtlar ne zaman sona erıyor cvp ? |
Alıntı:
arkadaşımız gerekli olan her şeyi yazmış daha soru sormaya gerek yok VE ŞEÇMELERE 90-91-92-93-94-95-96-97-98-99 DOĞUMLULAR GİREBİLİR |
kardeş birinizde bi tarih yazsın ya ne zaman olacak |
slm ben ibrahim kayıt için gerekli bilgi alabilirmiyim 89 dogumluyum |
arkadaslar seçmeler her tesislerde gecerlimi cevap verirsenız sevınırım.bjk'ta oynamayı cok ıstıyorum |
MERHABA ARKADAŞLAR BENİM ADIM FERHAT BENDE SEÇMELERE KATILICAM ŞU ANDA ERZURUMDAYIM İSTANBULA TRENLE GELCEM AYIN 20 DE TRENE BİNİYORUM YANİ SALI GÜNÜ BİNİYORUM ÇARŞAMBA AKŞAMA DOĞRU İNİCEM......... 2 HAZİRANDA ŞEÇMELERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE...HOŞÇAKALIN |
kardeş bi de kayıtları yazsan ii olur yaw |
HERKESE TEKRARDAN YAZIYORUM KAYITLAR- 5 MAYIS İLE 1 HAZİRAN ARASI 30 YTL KAYIT PARASI VEDE NÜFUS CÜZDANI SEÇMELERE : 1990 İLE 2002 DOĞUMLULAR KATILABİLİR ŞEÇMELER İSE : 2 HAZİRANDA BAŞLIYOR SEÇMELERDE GÖRÜŞÜRÜZ BEN ERZURUMDAN KATILIYORUM ADIM . FERHAT AKTAŞ SEÇMELERDE TANIŞALIM OKEEEEEYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ HADİ HİSSET BU HİSLERİMİ |
YA ARKADSIM BU 94LÜ SEÇMELERE KATILCAZ DA PARAYI NE ZAN VERCEZ |
ya arkadasım sunu dogru yazarmsın anlamıyoruz da |
bu seçmelerin yeri nerde olcak? |
bu seçmelerde genelde kaç oyuncu alıyorlar...biliyorum binlerce oyuncu katılıyor ama her yaş grubundanda 1 tane 2 tane alıyorlarsa hiç girmeye değmez...boşu boşuna umutlandırıyorlar bizi..resmi sitede de altyap sorumlusu yazmış 16 yaştan büyüklere boşu boşuna umut veriyoruz şahsen ben buna karşıyım falan filan demişş...kayıt olsammı diye düşünüyorumm yani... |
http://www.forzabesiktas.com/images/...209654993c.jpg 2008Futbol Seçmeleri Başlıyorhttp://www.forzabesiktas.com/images/1px.gifhttp://www.forzabesiktas.com/images/1px.gif Yeni yıldızlar arayan Özkaynak Düzenimiz, genç yeteneklere Beşiktaş’ın kapılarını açıyor. Seçmelere, 5 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında 1990-2002 arası doğumlular kayıt yaptırabilecek. Verdiği teknik, taktik, mental ve kondisyon eğitimleri ile genç yetenekleri Beşiktaşımız ve Türk futboluna kazandırmayı hedefleyen Özkaynak Düzenimiz, gençleri seçmelere davet ediyor. Bugüne kadar yetiştirdiği yıldızlarla Türk futboluna önemli hizmetlerde bulunan altyapımızın seçmelerine 1990 ile 2002 arası doğumlular katılabilecek. Kayıtlar, 5 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında hafta içi 09.00-17.00, hafta sonu ise 09.00-14.00 saatleri arasında BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri’nde yapılacak. Seçmeler ise 2 Haziran'da başlayacak. Daha detaylı bilgi almak için (0 212) 227 90 03 ve (0 212) 227 00 68 nolu telefonlarımızdan bizi arayabilirsiniz. Not: Kayıtlar için nüfus kağıtları ile birlikte gelinmesi gerekmektedir. |
kaedeş ben kayıt yaptırdım sadece nüfus cüzdanı ve 30 ytl kayıt parası alıyorlar ve 91 doğumlular da alınıyor |
ben giricem kayıtlara |
pazartesi herkes gidebilir arkadaşlar seçmeler başlıyor |
SELAM ben kendime çok güveniyorum kazanacagıma cok begenılırsem ne gibi ayrıcalık tanırlar bana ben ıstanbul dısında oturuyorumda neler yapabılırler |
ben giremedim seçmelere çünkü bende sol ayağıma hız ve biraz tekniğime güvensemde direk beşiktaştan başlayamazsınız çünkü önceden başka takımda oynamış olsan neysede daha oynamadan olmaz öel direk bjk ye girmek ondan ben 2 takımda oynamama karşın daha kendimi yetiştirmek için başka kulüplerde denicem girersem eğer o kulüplere her bjk li gibi çok ii oynayıp biqün bu kutsal formayıda giymek isterim |
beşiktaş ın alt yapısına önem vermesi çok iyi bir durum |
arkadaşlar seçmeler 21temmuzda bitiyor 92-93 ler girebilior du dha kayıt yok 2bin kişi başvuru yaptı onnarın arasında bende vardım ve yola devam ediyorum |
2008 ağustos 2 eylül 20arası |
Türkiye`de Saat: 11:05 . |