![]() |
abilerim 94 doğumluyum vede bir kaç kulüpte oynadım bjk seçmelerine girmek istiyorum bilgilendiriseniz sevinirim seçmelerin ne zaman nerde olduğu hakkında ve kayıtların ne zaman başladığı konusunda:S plsss. |
Genelde Haziran ayı'nın ikinci haftası oluyor seçmeler. Ayrıca başvurularda Mayıs ay'ında başlıyor. Bu numaraları arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz arkadaşlar: 0 212 227 90 03 – 0 212 227 00 68 |
arkadaslar herkeze meraba 92 ve 91 dogumlu larda gırebılıyo ayrıca 50ytl dıgıl 2 ytl kayıt ucretı gerekenlerı zaten kulubten solıyceklerdır sızlere ben 2 senedır gırıyorum ılk gıttıgımde sonlara kaldım olmadı 2.cı gıttıgmde kolumu kırdım yıne olmadı bu sene yıne gıdıcem genelde 10 hazıranda oluyo ben ıkısınede ole gırdım bu sene nasıl olur bılemıycem ama |
arkadaşlar bilenker burdan bizi burdan bilgilendirirse memnun olurum xD |
arkadaşlar 92 liler bu seneki seçmelere girebiliyor ve önce kaydınızı yaptırıp sonra seçmelere girebilirsiniz o da mayısın son haftası gibi başlar:tee: |
arkadaşlar bende girmek istiyorum lütfen cvp yazarmısınız 94 lüyüm tarihi bilen varsa yazabilirmi |
kayıdı nasıl yapıcaz arkadaşlar???? |
slm ben 92 doğumluyum 183 boyunda 76 kıloyum defans oyuncusuyum secmeler olursa katılmaktan gurur duyarım |
arkadaşlar bilgisi olan yok mu acaba |
Beşiktaşımızın Alt Yapı icin 89 - 94 Tarihleri Arasinda Dogan Oyuncular Secmelere girebilirler.. Bu Secmeler Befam Projesi Adi Altindandir.. Bilginize Saygilarimla KARTAL ANTMEN / MERSiN |
Türkiye`de Saat: 09:31 . |