![]() |
ben geçen yaz fulya tesislerinde 1 ay yaz okuluna gittim sadece 3 ki$i seçmi$lerdi seçilememi$tim geçen sene en büyük olanlar 90 doğumlulardı bu sene de büyük ihtimal 91liler yani ya$ıtlarım en büyük olacaktır.. |
YA NLUR EN BÜYÜK HAYALIM FUTBOLCU OLMAK BEN KÜTAHYA İL ÖZEL İDARSİNDE OYNAMAKTAYIM 95 DOĞUMLUYUM NOLURE NEZAMAN SECMELER YA SÖLERSENİZ COK SEVİNİRİM ABİLERİM ABLALARIM |
lsm herkeze benim ismim oktay seçmelere girmeyi çok istiyomm eyer bilen varsa lütfen mesaj yazsın seçmelere girmek için gerçekten çok çalıştımm orta saha oyuncusuyumm |
arkadaşlar seçmelerin nezaman oldugunu söleyin msn adresim haylaz_letsgo@hotmail.com |
mrb beyler bana çok acil beşiktaş seçmelerinin tarihi lazım eğer cevap alabilirsem sevinirim... |
şampiyon beşiktaş |
BEN 90 DOĞUMLUYUM YAZIN FUTBOL SEÇMELERİ NE ZAMAN YAPILACAK LÜTFEN BİLGİ ALIRSANIZ MAİL ATAR MISINIZ ADRESİM:cakir_murat_10@hotmail.com eğer bilgilendirirseniz çok sevinirim |
arkadaşlar bizi burdan bilgilendirirseniz iyi olur |
bende 90 dogumluyum geçen sene girmiştim seneye gel demişlerdi bu sene ne zmn olucak bi bilgi verirseniz sevinirim...!!! |
futbol seçmeleri ne zaman yardımcı olurt muusnuz abiler __? |
Türkiye`de Saat: 10:11 . |