![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
Anketimiz: Tuvalete 100 tl düşürseniz alırmıydınız | |||
Alırdım![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | 16 | 69,57% |
Almazdım^^ | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 26,09% |
Fikrim yok:s | ![]() ![]() ![]() ![]() | 1 | 4,35% |
Katılımcı sayısı: 23. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 100 milyon için mikrop mu kapayım boşver gitsin
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bende birazcık daha iğrençleşeyim. Halka açık bir tuvalettesiniz ve büyük abdest modunda, birdenbire sular kesiliyor, sağda solda peçetede yok yanınızda kağıt parçası olarak sadece bankadan yeni yeni çektiğiniz gıcır tarafından 100 Dolar (Türk parasına saygımız olsun, konuya karıştırmayalım) Hadi bakalım cevaplar??? Siz 100 dolar'a, 100 dolar size bakıyor... ![]()
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Halk tuvaletinde çeşme kesilecek kadar geri kalmış bbir ülke değiliz 1 . 2 ben halk tuvaletinde değil okul tuvaletinde bile yapmam ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Bu da kıssadan bir haber; Sular kesildi Ameliyatlar Yapılmadı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde önceki gece başlayan su kesintileri nedeniyle ameliyatlar yapılamadı. Kaynak:Batmanpostası Karsta sular kesilince... Kars'da sular kesilince ameliyatlar durdu ... Kars Devlet Hastanesi'nde su motorunun arızalanması sebebiyle sular kesildi ve ameliyatlar durdu.
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Guest
| Alıntı:
![]() ![]() | |||
![]() |
![]() | #7 | ||||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı:
ey Allahım millette zaten o amaçla gece gündüz çalışıyor ![]() ![]() Konu beşiktaşkımm tarafından (19-12-2009 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. | ||||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
alayına isyann... ÇARŞI ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Helal ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | herseyde var bir hayir diyerek alirdim parayi ![]() ![]()
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | alırdım elbette..asgari ücretin 496,53 tl olduğu bir ülkede yaşıyoruz..almam diyene de inanmıyorum açıkçası..
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |