![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| pıηćıя ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | çok şey eksik beLki de yüreğimde .. açık kaLmış kapanmamış yaraLarım var üzerine tuz basıLmış yaralarımm .. Bırakıpta gidenLer var bırakıpta gittikLerim varr .. en çok geçmişe özLemim var bu yüzden sanırım..hayattan kötülüklerden bihaber oLduğum çocukLuğum eksik .. ![]() ![]()
__________________ AzraiL geLsin ona biLe gider..ŞanLı KartaLım senin için değer..Hayat kadar güzeL işte Beşiktaş, Beşiktaş kadar güzeL işte hayat ... ~ | ||
| | |
| | #5 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sen çalışıodun bnm yerime dimi alalala boş gezenin toprak kazıcısı ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #6 | |||
| Incirli Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ya neyapayım sanki iş buldunda ben mı çalışmıyorumm (ama senınkısı gıbı bı iş isterım yatış işi yani
__________________ Ölümle Yaşamın Arasında Deplasmanda Kapalıda ÇARŞIANKARA | |||
| | |
| | #7 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aşık olduğum kız ile derse giriyorum ve bir eksiklik var sanki onunla ilgili bende.. YANİ: O'nun...
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | beşiktaşın başarısını ve aşkımın yanımda olmasını
__________________ Görmediğimden değil... Yanımda olsan yine özlerdim.. Ve bil ki bu kadar sevmem senden değil Gitsen benden.. Ben gidişini bile severim.. Aramızda hep aynı fark.. Sen gitmeyi bilirsin Ben sevmeyi.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |