![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
Anketimiz: arkadaşlar aşk acısına en iyi ilaç nedir sizce? | |||
Yeni bir sevgili | ![]() ![]() ![]() ![]() | 15 | 29,41% |
Zaman herşeyin ilacı... | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 39,22% |
Yok malesef ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() | 12 | 23,53% |
Ölmekten başka çare yok!!! | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 7,84% |
Katılımcı sayısı: 51. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #33 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Yeni Bi Aşk Onu Unutturmaz.. Zamanla eski aşkını unutursun sonra yeni bi aşka doğru yol alırsın..
__________________ ![]() Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | biraz zaman geçtıkten sonra başka bir aşk Konu ishakbjk tarafından (03-02-2008 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yeni biri veya zaman kişiye göre değişir.... benim için zaman..
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
66_ÇaRşI_38 ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aşkın nasıl tarifini herkes tam olarak yapamıyosa acısına cözümüde tam olarak bulunmaz genelde bu durumda herkes zamanı oylar sahsen bende zamana oy verdim ama bunun tarifini yapamazsın nekadar zaman gecsede gecsin unutamazsın içinde hep acısı burukluğu kalır oyüzden en mantıklısı aşık olmuycan afanı agrıtmıycan ![]()
__________________ ÇoK MeRaK eDiYoRuM HaYaT BeNDeN ALDıKLaRıNı NeReSiNe SoKuYoR ACaBa??? SaLDıR BuNu KaLDıR CeHeNNeMDeN ÖDeMeLi ÇaLDıR... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |