![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
Anketimiz: Çarşısız Beşiktaş Olurmu | |||
Çarşısız Beşiktaş Olur | ![]() ![]() ![]() ![]() | 10 | 12,05% |
Çarşısız Beşiktaş Olmaz | ![]() ![]() ![]() ![]() | 69 | 83,13% |
Beşiktaşın yenildiği Maçlarda Çarşının Etkisi Var | ![]() ![]() ![]() ![]() | 8 | 9,64% |
Oyuncularımız Çarşının Tezahuratlarından Kötü Yönde Etkileniyor | ![]() ![]() ![]() ![]() | 4 | 4,82% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 83. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #51 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bal gibi de olur ne demek bu yha... Ben BEŞİKTAŞlıyım... Çarşılı oluşum sonra gelir çarşı olmaz antipati olur marmaralı kartallar olur hiç fark etmez ama beşiktaş çarşıdan öncede vardı... Çarşıyı çok severiz sayarız orası ayrı ama: BEŞİKTAŞ olmadan Çarşı bir hiç ama Çarşı olmasada BEŞİKTAŞIM yine olur... Üzüldüm gerçekten bu açıklamalara... Demek çoğu Beşiktaşlıyım diyen arkadaşımız Çarşılıymış.... Beşiktaş bahane çarşı şahane!!! ASLOLAN HAYATTIR HAYATTA DA BEŞİKTAŞ!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | İmza....
![]() | ![]() |
![]() | #53 | |||
Bağdat Kartalı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşısız beşiktaş olmaz derken beşiktaş ortadan kalkcak anlamı çıkamaz tabiki beşiktaş olduğundan arşı vardır bunu tartışmıyor kimse çarşının maça kattığı ışğı konuşuyor herkes dünya bu grubu taktir ederken biz bazı beşiktaşlıların çarşıyı kabul etmemesi çok ilginç çarşı bi ruhtur kalbinin her zmn ilk planında beşiktaşlı olanların yeri ve öyle hisseden herkes BEŞİKTAŞ AŞIĞI=ÇARŞIDIR...
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Konunun başlığını birdaha oku istersen....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Çar$ısız Be$ikta$ olmaz! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bence olması lazım çarşı cidden beşiktaşın önüne geçti takım yenilir çarşı bağırmadı denir galip geliriz çarşı iyi bağırdı denir beşiktaşa hiç bakılmaz sürekli çarşı çarşı yani bence olması gerekiyo
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #59 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | çarşısız beşiktaş artık olur.ben senelerimi verdim bu trübüne diğerleri gibi.yazık beşiktaş trübüncülüğü unutmuş.beşiktaşın ne ruhu kaldı ne öz değeri nede ciddiyteti.aslolan hayattır hayatta beşiktaş.
![]() | ![]() |
![]() | #60 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben kullanamıorum herhalde kapandı ama çarşısız beşiktaş olur diyenlere de yuh demek lazım
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/anket/53537-carsisiz-besiktas-olurmu-herkes-katilsin-lutfen/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-02-2008 07:08 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |