Alıntı:
vLKn_BjK´isimli üyeden Alıntı
arkadasım ya benım yazımı iyi okumamıssın yada yazdıklarımı anlamadan yorum yapmıssın ... 'Ben Ertuğrul Hocamızın gitmesini istemiyorum ama bunlarıda görmesi lazım ' diye belirtiyorum orda hersey ortada Delgadodan orta saha olmaz Ricardinhodan ortasaha olmaz demek istedigim bu...
birşey kötüyse degiştirceksin demissin ne kadar kolay degilmi adam yollamak asmak kesmek... Bjk 4-5 sezondur 4-5 teknik adam degişti Del Bosqueden tut Rıza Çalımbaya Tiganasına kadar ne değişti bunlar gidince ??? Eğtugrul Saglamda gitsin ee peki gitsin onun yerine gelcek olan teknikdirektörün sampiyon yapması % 100 kesin mi olcak hayır , keşke öyle birsey olsa o zaman gitsin tabi ama o zamanda gene yeni olusum yeni transferler yeni yapılanma falan filan gene aynı senaryoları görcegiz .... demek istedigim biraz sabır etmemiz inanmamız lazım bir kere daha diyorum Alex Fergusonlu Man Utd almadıkları kupa kalmadı ancak Ferguson ilk geldigi yıllarda MAn Utd yi ilk 3 yıl düşmemeye oynatmıs ama yolllamamışlar adamı şuanda neler yapdıkları ortada demek istedigim asmak kesmek yollamak kolay önemli olan arkasında durabilmek .. çünkü biz çok gördük gelen gideni arattıgını hem yönetimle hem hocalarla hem futbolcularla .... |
ben yazdıklarını okudum çok da iyi anladım...ben de sana ertuğrul sağlamın yaptığı taktik hatalar konusunda katılıyorum sen sabredilmesi gerektiğini düşünüyorsun ben sabretmenin yersiz olduğunu düşünüyorum...yeni gelen hocayla şampiyon olabilir miyiz???onu bilemem şampiyonluk benim için tek kriter değil çıkar aslanlar gibi oynatırsın takımı yeri geldiğinde lucescu gibi masaya yumruğunu vurur gerçekleri açıklar yinde şampiyon olunmazsa ben o teknik direktöre bişey demem...ben 2 sene 2000kişinin çalıştığı orta ölçekli bir şirkette insan kaynakları müdür yardımcılığı yaptım birşey öğrendim başarılı olmak istiyorsan başarısız yetersiz adamları göndereksin kim olursa olsun insan kendisi de başarısızsa ceketini alıp çıkıp gitmeyi bilmeli