![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
süpersin ya ![]() ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #2 | ||
| karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() | dostumu haytımda dostum diyebileceğim pek fzla kişi yok olanı da kaybedemem | ||
| | |
| | #3 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sanane be ![]() :![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #5 | ||
| Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
| | |
| | #6 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dostluk kolay kazanılan birşey değil... Daha çok vakit ve emek isteyen birşeydir... Bu yüzden hiçbir zaman dostluklarımı tercih sebebi yapmam ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sewgiLi çoq oLuo satn önmLi oLan dostLk..! | ||
| | |
| | #8 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sevgili
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #9 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yanlız atlanılan bir durum var ablacımn söylediklerinde... Hiçbir dost seni tercih yapma durumunda bırakmaz böyle bir konuda ... ama şu var ki sevgililer çoğu zaman bu tercihe sürüklerler bizleri... Bu bakımdan sevgili ne kadar özel olursa olsun eğer beni benim sevdiklerimle kabul etmeyecekse o zaten beni hak etmiyordur... Ki vaktin de böyle bir duruma maruz kalmış birisi olarak bir an bile düşünmeden terk ettiğimi bilirim ...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #10 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
evet bu tercihleri genelde sevgililer yaptırır.Öyle bi insanlada zaten işim olmaz.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |