![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | |||
| | |
| | #3 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Evet benim eşim ağladı,bir gün maç dönüşü çamurlu forma ve ayakakbı ile eve girdim ve kadıncağız o gün temizlik yapmış meğerse,epey bi ağladı
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" | ||
| | |
| | #7 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet hemde sözylediğim sözlerim bile olmuştur ^^boşuna harcama gözyaşlarını güllerini sularsın^^ sözünü kapak gibi yapıştırırdım... | ||
| | |
| | #8 | ||
| BESIKTASK ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | okulda sira arkadasim vardi cok guzel bi kizdi ben ona resmen asikdim ama hic soyleyemedim bosuna dememisler ask cesurlarin isi diye nese.. o kizda bana asikmisdi oda hic soyleyemedi. onun öldugu gun ewine gittimistim gunlugunu gördum okudum bastan sona kadar bana yazmiski onun sadice sira arkadasi oldugunu bilmesini istemiyordum onu seviyordum ama onu onaa nasil soyleyecegimi bilmiyordum CESKE AGLAYABILSEYDII ONUN YANINDA OLMAK ISTERIM
__________________ Yoku$u ßen CıkTm YoL $enN ol$un ZehRi ßen IctM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdm HaßeRiN olSuN..! Konu kikimus67 tarafından (21-08-2008 Saat 23:00 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #9 | |||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | |||
| | |
| | #10 | |||
| Guest
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
|
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |