![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Akşam kuru fasülye yiyip sabah onları otobüste çıkaranlar, bide mal mal etrafa bakıyorlar kim yaptı diye; sarımsak, soğan vs. gibi şeyler yiyip otobüse binenlerden iğreniyorum gerçekten, hele bu sıcakta hiç çekilmiyorlar...Bide otobüs tıklım tıklım olmasına rağmen şoför hala arkaya doğru ilerleyelim diyor bastıra bastıra, inatla yolcuları alıyor, üst üste gidiyoruz mübarek... | ||
| | |
| | #2 | ||
| Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bebek ağlaması , koku , uyuyamamak... | ||
| | |
| | #3 | ||
| Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Birinin yellemesi , geğirdimi yayılan sarımsak kokusu , çalan ağır müzik deli eder beni
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 65
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hele bide ayakkabılarını ve çoraplarını çıkarıp parmak aralarını kaşıyanlar ...
__________________ "iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş" Konu Karetta2002 tarafından (30-12-2008 Saat 19:05 ) değiştirilmiştir.. | |||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sizde raslamışsınız dır ikaz ederler yinede cep telefonunu açık tutan angutlar en sinir olduğum bu birde pişkin pişkin ya bi telefon bekliyorum iş için demezlermi işin cok önemli ise binme arabaya bu kadar milleti olmadık kazada telef etmenin hiç anlamı yok
__________________ . | ||
| | |
| | #6 | |||
| A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
anadolu turizm mi tercih ettlf kullanabiliyosun otobüsler eccük teknolojik de ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
| | |
| | #7 | ||
| Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | rezalet bir otobüs yolculuğu yaşamış biri olarak o kadar kötü bir yolculuğa sebep veren Çok Değerli !!! muavini unutamam...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
| | |
| | #9 | ||
| Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | klima sesi
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
| | |
| | #10 | ||
| Deivson Rogerio Da Silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Koltuğu arkadakinin kucağına kadar yatıranlar,küçük çocukların gürültü yapması,yüksek sesle konuşanlar...Ama en sinir bozucu dişinin arasından vicirtt diye ses çıkaranlar,ona tahammül edemiyorum gerçekten. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |