![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Gurbetçi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sen ne diyon abi ya ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #33 | ||
forumun heavy metalcisi ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | bir kere aldım ama kabul etmedim..sebep yok :s
__________________ Mağrur ve Zamansız Gidişlere Mütevazi Suskunluğum Var..! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aldık ama almaz olaydık ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ayiptir soylemesi ........ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kosovali caki cilgin besiktasli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bakkal çıkışına kadarbari olsaydı bi gazoz alır insan ![]() ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bi kızın çıkma teklif etmesi bence çok hoş birşey değil. Biraz ağır olması lazım. Ne o öyle çok meraklıymış gibi. Hiç hoş değil. Aşkımdan gebersem bile ben çıkma teklif etmem . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #38 | |||
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
enteresan :S erkek ediyosa kız da edebilir ne var ki bunda :S
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #39 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
yürü beee kim tutar seni ![]()
__________________ Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet ! :party: | |||
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ya arkadaşım tabiki edebilir ama ben hiç hoş bulmuyorum... İşin bencesi bu. Bi sakıncası olmadığını düşünenler edebilirler. Ben yapmam . Ben bunu kastettim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |