![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | şöle yorumlıyayım malesef artık ülkemiz ve dünya genelinde paranın önemi katbe kat artmış durumda parasız olmaz aşk bi gün bitmez insanların ikili ilişkilerinde kötü bidurum var o da şu insanlar bişeye sahip olurken canım cicim yaparlar ama sahip olduktan sonra artık aidiyet duygusuyla canları istediği gibi davranıolar bence aşkıköreltende bu yani aşk bitmez ama evlenmede artık aidiyet duygusu olduğu için aşk körelir ... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Semoşum sana ,paranın araç olduğu konusunda katılıyorum ve onun için diyorumki para bitmesin..para oldukçaaşk da oluyor,meşk de..ama para olmayınca aşk da bitiyor meşk de...valla tecrübe ile sabittir.. "İKİ ÇIPLAK ,BİR HAMAMA YAKIŞIR" ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aşk hiç bitermiiiiii :$
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
beşiktaşlı fego ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | acı çekmekten bıktım artık.. para para para ![]() ![]() ![]()
__________________ BeşiktAŞK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İrfan Bey'e,Samet'e,Gökhan'a Çağla'ya daha doğrusu para diyenlere katılıyorum. ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | para varsa huzur da var ne kadar paran var o kadar güzel bir eş ve o kadar seven bir eşin var parası olan insanların yaptığı espiriye bile herkes güler yani zenginlerin yaptığı espiriye herkes güler aşk meşk herşey yalan.....
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |