![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Anket Tüm Oylamaların Toplandığı Bu Alanda Oy verebilir istatistiklere bakabilirsiniz. |
Anketimiz: Rap de küfür olmalımı? | |||
Evet,olmalı. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 29,41% |
Her parçada değil(gerektiğinde) | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 35,29% |
Hayır,olmamalı. | ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 | 35,29% |
Katılımcı sayısı: 17. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
hahaha siz sagonun asıl zamanlarını bilmiyorsunuzki medyatik olduktan sonra anca tanıyorsunuz buda normaldir tv ile doğulup tv ile büyünülen bir ülkede yaşıyoruz sagopa kajmerin s.k.t.r.n g.d.n isimli parçasını bi dinle istersen .. ondan sonra dinine bağlımı değilmi gör .. o adam türk rap inin en ağzı bozuk elemanıydı , şimdilerde dincilik revaçta olduğu için tasavvufi rapper olarak gözükmeye çalışıyor , tutulabilmek için .. ve milletimizde buna inanıyor ![]() bunun dışında dinine bağlı biri rapçi olamaz , ancak böyle çakma rapçi olur çünkü bir müslüman peygamberimizin izinden gitmelidir , peygamberiz küfür edermiydi ? etmezdi . çakma rap başka gerçek rap başka .. gerçek rap hızlı ve ritmik küfür etme sanatıdır . doğuşuda bu şekilde olmuştur .. hala amerikanın arka mahallelerinde devam etmektedir azda olsa .. onun dışında tüm piyasa çakmadır . birde her parçada küfür olmalı demiyorum ama terbiyeli rap = çakma rap
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | |||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olmamalı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | olmamalı
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Küfürsüz Rap'mi Olur
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
tabatanın avukatı ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | popüler rap ten nefret ediyorum ve ilgilenmiyorum ayrıca sagopa popüler rapçi bile olamaz .. değildirde ben 3 yıl önce bıraktım raple ilgilenmeyi rap müzikte yapıyordum 3 yıl sonra ilk defa burda rap mevzusu yapıyorum .. iyi söylüyor olabilir sago , ama rap in içinde barındırması gereken öz yok onda .. camide vaaz verir ancak .. neyse birbirimizi müzik için kırmayalım burası bjk forumu , hepimiz bjkliyiz .. fuatta cezada sagoda çöptür benim için , bu benim görüşüm . artık zaten rap diye birşey kalmadığına göre savunulacak bişeyde yok , dedim gibi ondan bıraktım zaten .
__________________ NE ARABA NE PARA NEDE MANITA BU ALEMDE KRAL TABATA | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dini için bir adamı böyle yargılayamazsın ama bende söledim eskiden cok küfür ederdi en sağlam küfrüde o ederdi!!! ama şimdi yeni bir yol çizmiş kendine bence bu yolda başarılı bir şekilde ilerliyor..belki bir amerikan rapcisi olamaz ama Türkiyede cok gecerli bence yaptığı calışmalar cunki Hz.Alinin bir sözü vardır Gelişime ayak uy ama nerden geldinide unutma... sagoda böyle yapıor işte.. bide bazı şeler istem dışı gelişi,r bu gün şahinle gezen cavolar sago calıor içerde ama adam ne yapsın tutuldu işte yaptığı müzik mesela bir baytar bi ara hit yapmıştı allahın müslümcüsü bile baytar dinler oldu ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kardeşşşşş Bidaha kimseyi Bu şekilde aşşağılamaki Hiç bizaman aşşağılanmıyasın.Baytarın nedemek olduğunu bilmiyorum (veterinerlik dışında) ama unutma Allahın müslümcüsü dediğin adamlar ona buna küfür edenleri dinlemiyorlar,iki küfürü arka arkaya sıralayıp adına müzik diyenleride dinlemiyorlar.
__________________ Ne vardı herkez TÜRK'üm diyebilseydi... Kardeşlerinle yanyana değilde karşı karşıya gelmek işte asıl bu beni üzüyor... Biz yemin ettik bir kere bayrağımız her zaman her yerde edirneden karsa dalgalanacak... kusura bakmayın kardeşler bu yolda ant içtik şehitlik şerbetini içmeyi kabul ettik... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
ben kimseyi aşalamıyorum ama durum böle yane benim gözümde müslüm dinliyen adamlar 0 yane onlarda beni aşağalasın herkesin dünyaya bakış acısı dinlediği müzikten ortaya cıkar hangimizin daha gelişmiş olduğuda yada nası anlarsanız ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |