ÖLÜMÜNEBJK | 08-03-2010 23:58 | Alıntı: vahs!_meLek´isimli üyeden Alıntı
(Mesaj 1162736)
şöyLe ßişey war ßunu kimse inkar edemez.. ßi insanın önce qüzeL huyu deiL qüzeL bi uzwu dikkat çeker.. sen ağzını açmamış yerinde put qißi oturan ßiri için aman ßunun kaLßi çok qüzeL diemessin.. ne kadar qüzeL yada yakışıkLı dersn sempatik dersn mimikLeri qüzeL dersin ws ws..
ayrıca Lafı anLamak isdediğniz qißi anLıosunuz.. çok qüzeL yada yakışıkLıdır huyu kötüdür kaprisLidir ßenciLdir çekemessn ayrıLırsn.. ama mükemmeL huyLarı war die qözüne hitap etmeyen ßirinede ßakmassın kendini kandırma.. yoLda qörünce ıyk dediğn eminim onLarca insan war..
ßenim sewqiLim ßenim qöz zewkime hitap edio.. yüreği qüzeL ßeni eL üsdünde tutuo ßende kaprisLi ßi insan değiLm zaten sewiorz ßağLandk.. aL sana uzun ömürLü iLişki ;) |
ezgicim o zaman sen kendi adına konuş yineliyorumki allahın yarattığına benim iykk gibi bir kelime kullanıcağımı zannetme ne haddime;)
sen iyi birini bulmuşsun kafana göre ne güzel allah daim etsin:)
ama o kadar çok kız tanıdımki sırf yakışıklı diye çocuğa yanaşıp 1 hafta sonra şöyleydi böyleydi yürümüyo....bitti!!!
sen kafana göre hem göze hem gönüle hitap eden birini bulmuşsun herkes o kadar şanslı değil.
ztn ben yazının sonunda uzun ömürlü ilşkiler için geçerli demiştim cnm dikkatini çekerim... |