![]() |
Eş seçiminde en önemli unsur ne sizce? bir anket de benden olsun besiktasforum.net deki kartal dostlara Eş seçiminde en önemli unsur ne sizce? |
keşke hepsi şıkkını da koysaydın :) |
Alıntı:
hepsinin bir arada olma ihtimali var mi sence:) |
dini inanci, kisilik özellikleri , Hislerimiz, Aile uyumu bence bunlar önemli bana göre |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sadakati ve saygısı çok önemli..yani kişisel özellikleri....ayrıca ailelerin uyumu da benim için çok önemli....insanın dini inancıda diyesi geliyor ama kişisel özelliği iyi olan birisinin dini inancı açıkçası çok ta önemli değil...sonuçta müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve hepimiz müslümanız...peki bayanlarımızın yada bizlerin yaptıkları bazı şeyler yada bazı çirkinliklşer dini inancımız ile uyuşuyor mu HAYIR... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
eğitim durumu,kişisel özellikleri,siyasi görüşleri,sosyo-ekonomik düzeyi,eş adayına karşı hislerimiz,ailelerin uyumu bence çok önemli,çünkü ileride bu gibi nedenlerden doğan anlaşmazlıklar sorun yaratabilir,bjk li olması demicem çünkü bjkli olmayan biriyle evlilik gibi çok ciddi bir olayı düşünememki.. |
tabiki kişilik özellikleri.. |
bunlardan birisi olsun onada razıyım:) |
Alıntı:
|
en önemlisi kişisel özellikleri. diğerleri arz-talep meselesi :) oldugu için bi takım şeylerle halledilebilir. ama bi insanın kişiliği problemliyese o insan için yapacak pek fazla bişey yoktur. |
şuan bakamıyorum kimler Sosyo - Ekonomik Düzeyi'ne oy kullandı ama tahminim büyük ihtimal bayan arkadaşlar kullanmıştır diyor :D |
aslında en guzelı nedensız sewmek sadece o oldugu ıcın sewmek |
kisilik ozellikleri on planda benim icin |
o kadar çok şık var ki,şu olursa olur diyemem |
vallahi insan olsunda!.. |
cok degisik cevaplar verilmis cok karisik belkide en karisik anket olmus :D bence uyum icin önce Dini inanc geliyor sonra yas farki... |
Din'i Kesinlikle |
din kişilik aile ............. kültür farkıda önmli tabee |
sevmişsem kişiliği bana uygundur demektir. 2gönül bir olduktan sonra ne inançları , ne aileler , ne maddiyat önemli değil. bunlarda olsa tam süper olur tabi :) ama olmasa da olur |
Dini inancı - Eğitim Durumu - Aradaki Yaş Farkı - Kişilik Özellikleri - Eş Adayına Karşı Hislerimiz - Ailelerin Uyumu |
hepsi hepsi.... |
kişilik ve hisleri |
Dini Ve Kişiliği.. |
Hepsi ve daha fazlası.. Hepsi önemli ve benim için ayrıca BEŞİKTAŞ' LI olması :) |
kişisel özellikleri ve ona karşı hislerim |
sosyoekonomik düzeyi dışındakiler önemli bence |
Alıntı:
|
önce güzel ahlaklıolması yani dini inaca sahip dinin sorumluluklarının bilincinde olan ve yerine geirmeye çalışan biri olmalı daha sonra ki güzellik falan bu tür şeyler i,kinicl sırada olmalı ve okadarda önem arzetmemeli bence |
dinizmice tabi onemli olan once dini inanci,, ailelerin uyumuda tabi buyuk bir rol oynuor aile birbirine uyumlu olursa hersye yolunda gider bide huzur ve guven tabi... |
HEPSİ OLMASI AMA EN ONEMLISI SENI SEVMESI BENCE |
beşiktaşlı olsun yeter benim için parasız olsa bile olur:) |
kişilik derım ben... |
bence kişilik ösellikleri...çünkü zaten karakter sahibi bi insansa dini inancıda siyasi duygularıda herşeyide 4 4lüktür...yalan mı????? |
kişilik özellikleri tabiki ! |
Türkiye`de Saat: 19:10 . |