![]() |
Beşiktaş kalesini Sizce Kim korumalı
|
tabiki hakan |
yerlide volkanı isterim olmazsa murat şahinde yeterli |
Oyumu Orkun'a verdim bana büyük güven veriyor... |
açıkcası içlerinden en iyisi volkan zaten milli takımdada onun olması herşeyi ortaya koyuyor |
hakanla volkanın ikisini birden alsınlar ne olacakki sanki. zaten volkanın bonserviside yok. |
yerli hakan yabanci martinez |
orkun |
bence ramazan kurşunlu korusun... bosque döneminde cok iyi maçlar cıkardı fakat tecrübesizdi ama şimdi bunu aştıgına inanıyorum |
HİÇBİRİ... |
orkun gelecegi oan bi kaleci cıplak gozle izledigimden biliyorum refleksleri ondan sonra nerede duracagınıbilmesi çıkışlarıda guzel cok guven veriyo. runje bence gitmeli bursa da yedigimiz iki golun kurtarabilme imkanı varken kurtaramadı ck sallama bi kaleci runje.bu defansla birlikte muthiş olur . runje kac gol yediyse orkun onun yarısını yer. |
Alıntı:
|
RUNJE OUT VOLKAN İN |
Alıntı:
|
Oyumu Serkan`a verdim. Ancak tecrübeli bir kalecinin yanında pişmesi gerektiğini düşünüyorum. Aynı durum Orkun ve Hakan için de geçerlidir. |
Hiçbiri Sevilla kalecisi :) gol de atıyor golde kurtarıyor |
Aslinda hicbiri ama secmek gerekirse Volkan derim |
Alıntı:
|
bence yabanci hakkimizi kaleciden yone kullanmak hic mantikli bir fikir oldugunu dusunmuyorum.cunku bu sene runjenin yerinde kim olsaydi ez az bu kadar hatayla oynardii insllh iyi bir turk kaleeci gelirde bi kontenjan daha acilip cok iyi bir adam aliriz |
hakan arıkan yabancı ise martinez |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bence volkan gelmeli eğer yerli olacaksa. |
bence yerli kaleci olarak murat olabllirr yanına yedek kaleci olarak da orkun uşak alınablirr...Yabancı hakkının kaleciden yana kullanılması bence gereksizz...... |
ne orkun ne o ne bu en iyisi hakan arıkan |
Yerli kaleci olarak Orkun diyorum bende.. Ama dün geceki maçtan sonra yabancı kaleci alırsak Sevilla'nın kalecisi gibi PALOP gibi bir kaleci almak lazım.. Resmen adam tek başına KUPAYI ALDIRTTI... |
BJK HIC BIRI |
imkansız ama tolga olabilir |
muratta bizi mutlu etmişti antalya macında aslında |
ben oyumu hakandan yana kullandım cunku oynadıgı mac sayısı acısından fakat gs nin yedek kalecisi fevzi elmas ta cok iyi bi kaleci umit milli lerinden kaleciligini yapıodu gs ye gelmeden once gs adamı bitirdi keske 2 si birden alınsa |
Ben Orkun diyorum onun hırsına hayranım, o olmasada Volkan çok iyi olur |
Alıntı:
|
ya çoğunuz orkunu seyretmedi sanırsam bu olay lig tvnin verdiği 3 dakkalık özetlere iii görülmüyor.bencu murat şahin ve orkun olmalı..urat şahini harcamayalımm.. |
martinez |
volkan ama imkansiz |
neden gitsin ki runje ya da murat? en az gol yiyen runje,defansın açıklarını kapatan runje,en zor topları başarıyla çıkaran runje..uzun aradan sonra sakat haliyle görevini en ii şekilde yapıp bizi mutlu eden de murat..aynen devam edelim diorum.. |
runje ii kaleci ya nie adam arıoruz?muratda bence runjejle eşdeğer kale böle ii.... |
Alıntı:
|
bence fevzi elmas bu kaleciyi gs fazla oynatmadı ama bence türkiyenin en iyi kalecisi en büyük özelliği de top sektirmemesi hemen kucağında eritiyo o topu ama gelmez gs sözleşme yenilemiş ondan sonra hakan arıkan diyorum ondan sonra ise orkunla serkan diyorum ama murat şahin asla ayrıca bence bu listeye tolga zengin girebilir |
:) tabikide hakan çünlü ötekiler hiç bir şey bilmiyor:) |
Türkiye`de Saat: 14:05 . |