![]() |
msn e filan girerim orda kesin sohber edecek birileri vardir |
:D:D |
burak sen yazma leyn +18 seninkiler hep:D |
bjk forun net ve msn:D |
oyun oynarım beşiktaşforum la ilgilenirim zaten uyuduğumuz mu var:) |
Muzik & Sigara.. |
Alıntı:
|
abi cnbc-e deki dizileri izlerim vbu aralar alt yazılı filmler hoşuma gidiyo |
BesiktasForum... |
yak bi sigara:) |
forum |
guzelce bı duz alırım sonraa kahve ıcerım forumun basına gecerımmmm... |
sigaramı alırım elime geçerim balkona müziğide açarım leptobuda alırım kızlar varsa onlarla konuşurum yoksa formda takılrım en güzeli :D:D |
aynen sigara mı alırım elime yıldızlara bakar düşünürüm :) nescafemde yanımda |
genelde tv yada pc basında bişeyler yemekkk tercihim olurr:):) ( bu aralar cok oburumm yaa... ):) |
kulağıma takarım mp3 player ını yatarım güzel güzel |
hemen her gece yapıyorum ama kimseden hayır geldigi yok :D Sigaramı - kahve mi alırım Pc basına Forum'a bakarım kimse yok yada varda yoklarsa ne yapalım bu sefer müzik nette sörf bi yandan hafif bi müzik...oohh :) |
bilgisayar basından kalkmamak |
uyumamaya calısırım.zaten o zaman gelır uykum:) |
1 elimde leptop 1 elimde bira bolkona cıkar foruma girerim.ohh be bundan iysimi var |
elbette pc =) ve ya müzik |
müzik |
Alıntı:
kesinlikle (= |
kitap yada sudoku... |
hareketli şarkılar |
pc veya muzık |
pc ,müzik ,tv ,hayal dünyasına giriş :D |
mevsim yazsa gider yüzerim baktım havalar soğuk en iyisi dışarı çıkıp bir yerlere gitmek |
müzik ve hayal:D |
kapının önüne sofrayı kurar ekmek kızartır çay koyar gece gece mahalledeki kızları we ablamları çağırır kaymak bal yiyip herkese kilo aldırırırım :D:D |
msj çekerim arkdşlara onları da uyutmam:D |
Müzik msn :P |
türk kahwesi-sigara 1gr uykun kalmaz:D |
tv izler yada foruma girerim başka türlü vakit geçmez :):):) |
ben öğrenci olduğum ve arkadaşlarla kaldığım için böyle bi sorunum yok... Çok çok yapacağım en azından bi arkadaşımın uykusunu kaçırmak gerisi kolay yapacak çoook şey var :D |
bi nescafe olmadı ardından bi türk kahvesi olmadı birer tane daha:D:D:Dve sabaha kadar kitap okuyabilirm hiç uykum gelmez:Dşiiir yazarım öle işte .... |
dısarı çıkar yıldısları sayardım hem romantik hem sessizlik hemde uykusuzluk:D |
Alıntı:
İşte gecenin bi yarısı uyumak istemeyen arkadaşım yüzünden cafedeyim hemde tam uyuyacakken... |
kahve+sigara... |
ben açar foruma girerim oyun oynarım yada tv serederim |
Türkiye`de Saat: 16:41 . |