![]() |
Gece uykunuz geldi, ama uyumak istemiyorsunuz. Sizce en iyi çözüm? Gece uykunuz geldi, ama uyumak istemiyorsunuz. Sizce en iyi çözüm? Anket eklemiyorum Size göre çözümleri söyleyin.Uyumamak için ne yaparsınız? |
bjkforum u açık arkadaşlarla sohbet ederim |
çıkar dışarı yemek yerim bahçeli falan yaparım kızları ararım mümkünse evlerine giderim olmadı dolaptan içki alırım duşa girerim msj atarım otobanda hız denemesi yaparım köpeğimle oynarım bu kadar heralde |
açar oyun oynarım oyuna kapıldınmı uyku felan etki etmiyo yada beşiktaşımızın eski maç videolarını felan izlerim oda etkili oluyo:D |
içki içerim :D |
besiktasforumun bekçiilii güzel iş :) |
sudoku çözerim... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
diyorum ya insanın biraz piskopat olması lazım:D, ben de var da ondan azıcık...:D |
Allah'tan biraz :D :P |
Mustafa abi Allah yardımcın olsun gece 1-2 de otur sudoko çöz tebrik ediyorum bende kobra takibi ni izliycem die bekliyorum sabaha kadar:D |
yaa sudoku, uyu yaa :D yorma kafanı gece gece :D |
sudoku iyidir iyidir...:D hatta benim bir arkadaş var, ortaokulda matematik olimpiyatlarında derece yapmıştık ayıptır söylemesi:D, onunla durmadan sudoku çözme yarışması yapmıştık, rekorum 18 saat mesela...:D |
Alıntı:
|
:D:D üstün kişiler olmalısınız siz yoksa seçilmişkişiler mi demeliyim |
Alıntı:
|
kitap okurum |
Alıntı:
|
bak mute abi,muhammedzubeyr de ayı ikonu yaptı,anormalsin :D |
cnbc-e en gzl meşgale bnm için.. bide forum bekçiliği tabee:D |
Alıntı:
|
buzzz gibi suyun altına girerim |
Ben kendi adıma söyliyim açıp bol bol şiir yazıp ağlarım. |
sen de mi şiircisin dişi kartalımız... |
hepsi şiirci kitap yazcaklar:D |
zeynep'in yanında staja başlatalım emre:D, bilinmez belki daha da iyidir dişi kartal... |
ayıptır sölemesi 3 tane birinciliğim var yaneee :D:D |
:D :) tabii tabii önce bi staj şart |
tebrikler, tabi bayanlar daha çok anlar bu konulardan, bizden fayda yok...:D |
ewet duygu meselesii duygusuzlar :D:D:D |
:D rezil olduk yaw ayaküstü:D |
foruma girer bekçilk yaparm çok sevyrm ya ben bu forumu keşke daha önce üye olsaymşm |
:D:D:Dsorma sorma, olsun bizim de analitik olarak kafa basıyo be emre...:D:D:D |
tabii abi seninki basıoda:D |
Playstation2 yi açar PES6 ' da Türkiye Ligi Ek Paketinde BJK ile şampiyon olurum:D |
kitap herzaman kesin çözüm |
uykum geldiyse uyurum, uyumak istemiyorsam da nedeni vardır zaten, birşey aramama gerek yok... |
Arkadaslari ararim, discolara giderim , kizlar ararim .. yada dvd izlerim .. |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |