![]() |
türkiye ye bu sezon gelen iyi yabancı kim Türkiya süper liginde bu sezon oynayacak olan yabancı oyunculardan hangisi sizce en iyisi |
bunu yazmaktan utanç duyurorum ama roberto carlos onun kariyeri gibi biri daaha kolay kolay gelmez belki bizim tello daha başarılı olur ama kariye açısından adriano gelse carlosu geçemez çünkü adamın kariyeri baya iyi yaşlıda olsa kötü oynayacak olsada ezikde olsa carlos |
lincolnu tek geçerim. |
hehe aman kimse duymasın!! |
Alıntı:
|
asparagas senin oyunu merak ettim doğrusu nerde? |
asparagas gizli oy kullanıyor :D |
böyle giderse tello çok parmak ısırtır ama benim tercihim isveç milli takımından çok beğendiğim linderoth olacak |
tello bencede basarılı olacak ama lincoln tüm avrupanın gıptayla baktıgı isimdi.gs bu kadar borcun içinde cok basarılı transferler yaptı.zaten kalli bunları işlyebilecek bir antrenor. |
carlos gibi kariyerli bir adam daa gelmez bu ülkeye suanda adriano gelse daha genç bomba etkisi yarartır ama carlosun kariyeri olmadıgı için olmaz adamın kariyeri dehşet bişey ama ezik işte :D |
r. carlos tabii ki... |
mustafada benden cıktı |
kazımda çok oy almış yaw:D 0 |
carlos arayı kapatır bence |
carlosa göre az kariyeriyle ama yaşıyla ve futboluyla Lincoln |
Herşeyiyle carlos 1 numara. |
Roberto Carlos |
evet kapanıyor bile :D |
Rodrigo Tello Sezon Sonu Görürsünüz.. Lincoln Önde Ankette Ama Basının Abartmasına Kapılmış Arkadaslar Heralde :) |
Lincoln dedim ama yanlışlıkla Linderoth a verdim :) neyse canı çekmiştir. |
bence linderoth çok iyi bi oyuncuu... |
lincoln derim |
arkadaşlar bence lincoln |
Rodrigo Tello |
roberto carlos... |
r.carlos |
lincoln bu ligin ustunde aptal gs salaklık yapmassa iyi bir paraya satar onu |
keşke tello diyebilsem ama maalesef :(:( |
carlos gibi gözüküyor kariyer falan açısından ama değil işe yararlılık açısından bakarsak lincoln en iyi transfer |
lincoln |
lincolnn |
tartışmasız Lincoln |
Lincoln...Keşke bizde olsa... |
üzülerek sooluorum LİNCOLN...:( |
bence telle adamın kapasitesi belli tam bir yıldız oyuncu değil ama yüreği ile oynuyor mactan kopmuyor |
Alıntı:
|
TABIKI ROGRIGO TELLO |
bence rodrigo telloooooooooooooo |
lincoln ve tello |
lincoln.. |
Türkiye`de Saat: 03:54 . |